Vi har ikke Misty mere.
Virkeligheden rammer ind i mellem hårdt og ubarmhjertigt.
I snart 12 år har Misty givet os masser af glæder, mange skønne hvalpebørn og børnebørn.
Men torsdag gik den ikke længere.
Misty var præget af sin alder, og hendes ben havde svært ved at bære hende. Efter et par dejlige ture i skoven og ved stranden, hvor hun var med sammen med hendes to børn Maise og Alonso samt barnebarnet Snowy, var det som om, hendes krop sagde: Det var de oplevelser. Nu er der ikke mere energi.
De sidste par dage kunne hun ikke rejse sig, hun halsede meget, og appetitten forsvandt. Tegn på, at noget var helt galt.
Vi tog hende til Herringløse Dyreklinik hvor dyrlæge Lotte Kofod kunne konstatere, at Misty havde høj feber, meget dårligt blodomløb og en stor udposning i bughulen. Der var to alternativer: Indlæggelse eller afsked.
Vi valgte at sige farvel.
Det var især smertefuldt for Birte, som var på ferie i USA, mens det her stod på. Sorgen over ikke at kunne sige farvel til den elskede hvalp, hun selv hentede hjem til os for snart 12 år siden fra Sue og Roger i England var stor.
Men vi har altid aftalt, at vores hunde ikke skal lide. Derfor traf vi beslutningen.
Misty fik et dejligt liv. Hun var den stille, charmerende, altid fornuftige lille hvalp, som voksede op og blev en fantastisk fornuftig mor for sine hvalpe og en elsket bedste for sine mange børnebørn.
Alle elskede bedstemor, og alle vil savne hende nu.


Se billeder af Misty, da hun fyldte 10 år og da hun fyldte 11 år.
Misty med bagen til, mens hun snuser i skovbunden. Hun gik fint med på en dejlig skovtur for tre dage siden.
Misty forrest i billedet. Sammen med sine to børn Maise og Alonso og barnebarnet Snowy på Hundige Strand i tirsdags.
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden