Misty har nu i 10 år delt livet med os. Hun har en særlig plads i vores hjerter. Har altid været den stille hund, men er på sine gamle dage blevet overordentlig snakkende, fræk og charmerende.
Her er et lille tilbageblik.

Misty – Lammorick Snow Flake – blev født den 14. januar 2001 hos Sue Noyce i Cornwall England.
Birte besøgte Sue, da hvalpene var 14 dage. Resultatet af Birtes besøg: Misty blev vores! Birte var selv ovre at hente hende hjem med fly nogle uger senere.
Misty 10 år gammel!
Misty som hvalp hos Sue og Roger i Cornwall.
BIrte i Kastrup Lufthavn, da hun kom hjem med Misty i tasken.
Misty har været med os mange gange på ferier. På billedet ses hun sammen med Magnus. Misty var kun 4 en halv måned, da hun var med i Frankrig.
Misty er halekuperet, og derfor har vi aldrig kunnet udstille hende i Danmark. Men hun er udstillet i Sverige og Tyskland.
På Malmø-udstillingen 2003 fik hun sit første cert.
Misty har prøvet at hyrde får, og hun var ret ihærdig! Misty har fået tre kuld hvalpe og har været en dejlig mor.
De seneste år har vi ikke taget Misty med på ferie sydpå. Det var for anstrengende for hende. Til gengæld har Bodil og Einar på Tåsinge taget hende til sig og har hende i sommerpension, når vi drager mod varme lande.
Her nyder hun livet i haven på Tåsinge med sin søn fra første kuld, Lunte. Det var også på Tåsinge, at Misty lærte at svømme.
Misty er altid med os i det nordjyske sammen med sine to børn Alonso og Maise. Hun nyder turene langs stranden og i klitterne. Hun er forbavsende sej og udholdende, selv på sine gamle dage.
...og må jeg så godt bede om nogle godbidder.
Det er jo idag jeg fylder 10 år!
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden