Vi har været lidt dovne med at få opdateret vores hjemmeside. Det er så meget lettere at sætte på Facebook – men det forsvinder jo, så derfor eår I her en opdatering om 2018. Året der gik.

Ikke hele året er med her. Starten af året kan I læse om og se bileder fra her:

Maj
M-kuldet er 10 år
Marts
Påskeferie i Ålbæk

Slutningen af året bragte jo desværre en rigtig trist begivenhed til os, da vi blev tvunget til at tage afsked med vores højt elskede Alonso. Det kan I læse om her:

Vi har mistet Alonso

I april var vi en tur i det sønderjyske med Bodil og Einer og deres Nanna. Vi havde Tiffany og Snowy med, mens Alonso var hos Lene.
Juni var vi igen i sommerhuset i Ålbæk. Her hyggede vi os som altid med ture ved vandet og i plantagerne. Der var også OES-dag, og vi gik sammen med gode OES-venner en tur i Skagen. Det sluttede med frokost på Skagen Bryghus.
I juli passede vi Smilla, som faldt rigtig godt til i flokken. Arne og Susanne og familien var på ferie i Spanien, og det var for lang en tur for Smilla. Hos os lærte hun bl.a. at spise brie-ost efter måltidet, og hun fik besøg af Simba (t.h.).
Tiffany var i årets løb på flere udstillinger med Herdis og Yrsa. Det blev til flotte resultater, der kulmierede i silende regvejr i Lillehammer i august. Tiffany blev bedst i racen og har nu også titlerne Norsk, Nordisk og Int. Champion. Billedet til venstre er fra Roskilde, i midten fra Lillehammer og til højre fra juleudstillingen, hvor Yrsa også handlede hende. Tak Yrsa!
Først i August besøgte vi Neo i Ystad. Det blev et dejligt gensyn med ham, Cecilia og Erik. Gennem hele sommeren er vi jævnligt mødtes med Simba og Luffe samt deres familier på Baunesletten i Værløse.
Sidst i august rejste Birte på en fantastisk tur til Australien ! Turen bød på besøg i og omkring Melbourne, ad den flotte Ocian Road, på besøg på Kanguro Island, samt på hundeudstilling i Adelaide. En kæmpe tak til Joy og Denise, som gjorde denne fantastiske tur mulig.
Sidst i september tog vi igen til Ålbæk. Bodil og Einer kom derop da Nanna var i løb, og vi havde planlagt at parre hende med Alonso. Desværre gik hun ud af løbetiden, så vi nøjedes med at nyde ferien.
Snowy er blevet besøgshund under Tryg Fonden, og hver tirsdag eftermiddag fra kl.16 til kl.ca 17 besøger vi et bofællesskab for voksne udviklingshæmmede. Snowy er rigtig glad for at besøge dem, og ”hendes venner” er glade for hendes besøg. Også personalet fortæller om den positive effekt Snowy har på beboerne. Vores traditionelle juletur i Roskilde med efterfølgende julefrokost hos os, måtte desværre aflyses på grund af regnvejr – en flok regnvåde OESer er ikke den bedste PR for racen – så vi nøjedes med en hyggelig julefrokost.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden