"Maises første fødsel er forløbet over al forventning. Efter et døgn, hvor temperaturen steg fra ca. 37 til de godt 38 var fødslen klar til at begynde. Før midnat var det tydeligt at høre på Maises vejrtrækning, at nu var det alvor. De første veer meldte sig, og den første hvalp var født 00,25 den 2. maj".

Det skrev vi på vores hjemmeside for 10 år siden. Vores Maise fødte sit første kuld, og der kom fem hanner og fire tæver.
Der er sket ting og sager på de 10 år.
Først og fremmest mistede vi kuldets mor, Masse, sidste år.
Andre har også mistet hunde gennem årene. Madiken og Minos lever desværre ikke mere.

Vi har desuden været i kontakt med Malina Dalin, som har fortalt os, at Futte ikke findes mere. Hun skulle være løbet væk fra hjemmet i begyndelsen af året, og hun er ikke fundet siden. Malina siger, at familien har spurgt på internater og andre steder. Uden held. Det er en skrækkelig situation at være uvis om Futtes skæbne. Da Futte var øretatoveret, må vi gå ud fra, at hun enten er taget op af fremmede eller død. Skulle I høre om Futtes skæbne, vil vi meget gerne have besked.

Men heldigvis lever de øvrige hunde i bedste velgående, og vi har stadig kontakt til deres ejere. Det nyder vi. Traditionen tro bringer vi her billeder af kuldet, som de ser ud i dag. Man kan så bagefter klikke ind på kuldets hjemmeside og se, hvordan de så ud i deres første levetid.

Basti bor hos Birgit og Kaj Th. Sørensen i Nordborg. De skriver: "Lige en hilsen fra Nordborg med et par billeder af Basti, der jo snart fylder 10 år. Han har stadig et godt helbred og vi har ikke haft de store dyrlægeregninger med ham. Umiddelbart husker jeg kun, at han for et par år siden måtte have fjernet en knækket fortand, og her ved årsskiftet måtte jeg til dyrlæge Nytårsdag fordi han havde knækket en negl, som måtte fjernes.
Han traver 7 til 8 km hver dag i skov, grønne områder og i byen. Han har dog fortsat problemet med at løbe efter biler, så jeg har efterhånden lært at have stram line på ham og gå imod trafikken, ellers rykker han næsten en arm af en.
At han er blevet ældre ses blandt andet når han rejser og lægger sig. Det tager lidt længere tid end da han var en ung hund.
De to OES hunde vi tidligere har haft blev begge 12 år, så vi håber at Basti også holder et par år endnu."
Coco bor i Svendborg hos familien Bjerregaard. De skriver: "Coco har fra dag ét været familiens øjesten og “fjerde” barn. Hun indtager som det mest naturlige rummet med sin store personlighed og putter sig gerne i både sofa og seng, hvo hun glad og gerne ligger i både arm og ske, til vores alles store fornøjelse. Hvis hun fik lov, sad hun også med ved bordet, men der sætter vi dog grænsen… eller forsøger i hvert fald så godt vi kan. For hun er jo ikke til at stå for. Hun er så kærlig og skæg og altid sådan en vogter over familien. Om aftenen ligger hun trofast i entreen ved døren, indtil alle er hjemme i deres senge, og hun går ikke til ro selv, før alle er på plads. Om morgenen rejser hun sig og går rundt på alle værelser, hvis døre, hun let og elegant puffer til, så de åbner sig, for at komme ind og sige godmorgen, og familiens yngste, Cirkeline på snart 15, står først op, når Coco har været inde for at sige godmorgen på denne vis.
Selvom Coco er ti år lige om lidt, springer hun let og legesygt omkring, når man leger med bold eller tager hende med på lange ture i naturen, omend vi godt kan mærke, at hun bliver hurtigere træt end tidligere. Men det er også ok, når man har nået så fin en hundealder, som hun.
Hende har vi i sandhed været heldige med. Så tak for hende!"
Fie bor hos Monika og Kenni Kramer i Gilleleje.
De skriver: "Hermed et billede af Fie som netop er blevet forårsklippet. Hun er sund og rask og har heldigvis slet ikke været ramt af sygdom eller skavanker, selvom vi godt kan mærke at syns og høresans ikke er hvad de har været.
Der er ikke mange der tror at hun snart bliver 10 år, energiniveau og humør er stadig højt:)
Hun har heldigvis affundet sig fint med at være en del af en børnefamilie, selvom det tog lidt tid at finde sin plads i flokken er hun nu blevet meget tålmodig og dygtig. Vores dreng er nu 2 1/2 år og de to har meget glæde af hinanden og til tider får hun lidt ufrivillig ro når vi lukker hende inde i den ene stue med børnegitter (kan man ligge midt i en stor bunke Duplo, der hvor det hele sker, er det klart at foretrække).
Vi venter en ny baby, en lillesøster, som kommer en af de nærmeste dage så vi glæder os til familieforøgelse.
Mishka bor hos Elena og Lars Nielsen i Helsinge. De fortæller, at Mishka er blevet klippet igen. Som man kan se!
Mulle bor hos Gyrithe og John Clasen i Vanløse. De skriver:
"Jeg hedder Morning has broken, men til daglig bliver jeg kaldt Mulle. Jeg
bor sammen med min OES søster Bertha på 7 år. Bertha er mere heldig end mig, for på hendes fødselsdag den 16 april, har alle busserne flag på for hendes skyld. Jeg har prøvet også at få det på min fødselsdag, men det er endnu ikke lykkedes. På billedet er jeg fotograferet i søndags lige inden vi skulle på vores dejlige eftermiddagstur i Nordskoven. Jeg har glædet mig meget til i dag, for i aften skal vi have hundelagkage til dessert. Et stort til lykke til alle mine søskende.
Kærlig hilsen Mulle".
Sofus bor hos Kit og Sofie Sørensen i Næstved. De skriver:
"
Det er mærkeligt at der er gået 10 år, det er bare gået så hurtigt. Sofus er jo bare så sød og dejlig, og han giver os så meget glæde hver dag. Han betyder alt for os. Han er så glad, klog og livlig, men han er desværre blevet lidt stiv i bagbenene, når han skal rejse sig."
Til slut får I lige et foto af M-kuldet, da de var otte uger gamle og klar til at komme ud til deres nye familier.
Stort tillykke til jer alle.
Og til jer, der har mistet: Vi føler med jer.
Knus fra
Birte og Jørgen
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden