L-kuldet 13 år 14. september 2020

Det er ti år siden L-kuldet blev født. Mor til hvalpene var Misty, og far var Tino, fra Torben og Dortemarie i Herlev.
Fødslen var ret dramatisk. De første fem hvalpe blev født lige efter bogen, men da nummer seks skulle ud, ville den ikke. Den sad skævt, og trods Mistys ihærdige forsøg på at presse hvalpen ud, lykkedes det ikke.

Vi aftalte derfor med Helle Christophersen fra Albertslund Dyreklinik, at vi skulle tage Misty og de fem hvalpe derind.

 Vi havde forudset kejsersnit, men Helle mente, vi skulle prøve at se, om ikke hvalpene kunne fødes normalt.
Det var hårdt for Misty, og i dag er vi sikre på, at vi straks burde have taget kejsersnit. Men i situationen valgte vi anderledes.
Under alle omstændigheder fik vi et skønt kuld hvalpe. 10 faktisk, men den hvalp, som forårsagede problemerne overlevede ikke.

13 år er mange for en OES, og vi har da også måttet sige farvel til de fleste. To skønne damer er heldigvis tilbage: Bertha fra Holte og Molly fra Aarhus.
Vi har bedtderes familier sende lidt fotos og tekst af deres elskede hunde. Det er blevet til fotos, tekst OG videoer. Nyd det her.
Kæmpe stort tillykke til Bertha og Molly.


L-kuldet 10 år
L-kuldet 5 år

Bertha bor hos Cristina og Bjørn i Holte. De fortæller om Bertha:

Bertha går ind i sit 13. år og vi holder mere af hende end nogensinde: det fine sind, den glade sjæl og selvom hun ikke hører så godt mere og ikke kan gå så lange ture, tror vi hun stadig er en glad hundebasse.

Molly bor hos Lene i Aarhus. Hun fortæller om Molly:

Lørdag d. 12 sep holdte vi fødselsdag, for vores allesammen's Molly, alle hendes tanter var her, og hun blev fejret med ekstra mange klap og kys, og en hel kasse med godbidder.
Hun er så glad og kærlig en hund.
"Fuld" fart på (trods hendes alder) har hun også, især når man står med et stk lækker godbid.

Til selskabet i dag var også Victor, 2,5 måned gammel, vi skulle forbi Molly, hver gang vi skulle til ham, sikke en vagthund.

Hun ved, hvem hun skal passe på, godt nok ser hun ham ikke så godt,,, men hendes snude,,, den fejler ingenting.
Krydser fingre for endnu mere tid med Molly, men ved jo godt, tids-uret er ved at være løbet tør - men indtil videre elsker hun livet, uden nogen form for medicin.
Elsker min hund Molly, 13 år gammel