For 4. gang tog Herdis og jeg til USA for at besøge deres National Specialty.
Denne gang var udstillingen lagt lige udenfor Milwaukee, så det var naturligt at tage nogle dage i Chicago inden vi tog videre til Milwaukee.
Chicago viste sig at være en rigtig spændende by.
Her er nogle billeder fra de to af dagene, desværre blev billederne fra 3.dagen ikke til noget - her var vi ude at sejle på floden langs alle skyskraberne og på Michigan søen fra Navy Pier til Campus Museet.
Millenium Park.
Chicagos farverige skyskrabere.
Cloud Gate eller "Bønnen" er et fascinerende kunstværk midt i Millenium Park.
Fra Millenium park er der en bro over til The Art Institute of Chicago, som har verdens største samling af fransk impressionister - imponerende!
Et andet særkende fra Chicago er deres tog net, hvor togene kører i 1. sals højde, så biler kan kører nedenunder. Stationerne går gerne på tværs af vejen, her Randolph med en flot dekoration.
Om tirsdagen gik turen videre til udstillingsområdet.
Tirsdag aften var der Top Twenty, hvor de 20 mest vindende OES'er er inviteret. Der er tre dommere, der dømmer de fremmødte hunde, og alle mennesker er i festtøj.
Selve udstillingen består af mange mindre udstillinger, agility, lydighed og så hovedudstillingen, som Ray Wilkinson fra England dømte.
Der var rigtig mange dejlige hunde, der bevægede sig som en drøm.
For mange år siden havde vi en dejlig hanhund Paddy (Symphnoy's Somebody to Love). Hans far var Adam (Ch Likeabear Attention please). Adams sæd er blevet brugt til et kuld i Canada og et i USA, og det var derfor sjovt at se. om vi kunne genkende noget i hans hvalpe. Jane Collen kom med 2 af de tre hvalpe 8 mdr gamle (se billeder herunder).
Hanhvalpen Barkshire´s Foreign Intrigue.
Tævehvalpen Barkshire´s Foreign Flair .
Fra Canada kuldet var Valubal Tumbleweed History, Ch Tumbleweed´s Valubal Amadeus og Ch Tumbleweed´s Valubal Likeabear ( Elisa ).
Her ses Elisa lige inden hun skal i ringen med sin handler Lindsey .
Ifølge USA's standard er hvide spot helt OK. Ch Blue Denim Optical Illusion er næsten hvid på venstre side, men han har en dejlig type og bevæger sig rigtig godt.
Hundene var delt op i mange klasser, og inden Champion hundene kom i ringen fandt man bedste han og bedste tæve.
Så kom alle 50 Champions i ringen - et imponerende syn.
Vinder af alle blev tæven Qubic´s Arabella, som tidligere var blevet bedste tæve og bedste han blev Ch. Wynward´s Remember That.
Desværre mangler jeg nogle billeder, da jeg på dette tidspunkt fik meddelelsen om, at vi havde mistet Misty.
I mange af klasserne var jeg enig med Ray Wilkinson, men min favorit til bedste han var Ch.Barkshire`s Jim Dandy (t.v.) og til bedste tæve Ch Masquerade Mint Julip.
På denne udstilling sker der mange andre ting. Der var en flot parade af Resque hunde, med præsentation af hver enkelt hund (øverst til venstre)
I et hjørne af hallen blev der taget blodprøver til forskellige DNA test.
Der var adskillige stande med OES ting, men den stand der vakte størst interesse, var en stand med alt hvad hjertet kunne ønske med OES motiv.
En kvinde havde samlet i hele sit liv, og efter hendes død havde hendes mand givet hele samlingen til at blive solgt til fordel for en human institution.
Et sandt slaraffenland for OES fans
Ved middagen om aftenen blev Jane Collen og hendes datter Lisa kennel Barkshire hædret for at have haft flest hunde med i Top Twenty gennem de 15 år, det har været afholdt.
Så var det tid til at sige farvel. Jeg blev kørt til O´Hare lufthavnen mens Herdis tog med Diane hjem.Diane, Nicole, Barbera, Joy og Herdis foran Barberas godt pakkede bil.
"Hvor der er hjerterum, er der plads i bilen"
Tak til Barbera og Pat for at køre for os, og tak til Diane, Pam, Lindsey samt vores nye OES venner fra Australien Nicole og Joy for mange hyggelige timer i udstillingsdagene i Milwaukee.
Og tak til Herdis for endnu en dejlig tur.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden