Tumle får leget med Victor (t.v.) og Fnuggi i haven hos Beate og Anders på Djursland.
En lørdag i juni fik Tumle på Djursland besøg. Først kom Fnuggi fra Hvalsø med familie. De var på vej til sommerhus i Hanstholm, og der blev tid til at lege. Senere fik Tumle så besøg af Victor fra Ærø med familie. De skulle til Djurs Sommerland, og så blev der leget igen! Det var en temmelig træt Tumle, der gik til ro den aften (Tumles mor, Beate, har taget de to fotos her).
Forleden havde OES-klubben store lydighedsdag på Lyngby Stadion. Tumle og Beate var rejst herover fra det jyske for sammen med Birte og Misty at hygge sig ved ringsiden.
Kun fire OESer var tilmeldt. Dusty (H-kuldet), havde en af sine "gider-ikke"-dage, mens Rosa havde en "jeg-gør-som-jeg-vil"-dag. Det afspejlede sig for begge i resultaterne!
Meget bedre gik det for Iris (I-kuldet) og Buller, der begge bestod Kl. 1. Flot klaret!
Vi sluttede dagen med at lade Misty og Tumle lege i Sorgenfri Slotspark.
Dusty springer et flot spring. Iris sætter af til spring. Også Buller var rigtig god til at springe.
Øverst venter Rosa på at komme igang med øvelserne. Nederst leger Misty og Tumle i Sorgenfri Slotspark. Iris og familien slapper af, mens de ser på de andre, der er oppe til prøve.
Dusty og Misty nyder hinandens selskab, mens menneskene nyder deres frokost. Misty og Tumle sad pænt til ære for fotografen

Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden