Tillykke til vores P-kuld som fylder 5 år i dag.
P-kuldet er lidt specielt, da deres mor Blue Berry’s Little Miss Snowflake (Toddi) bor hos Lis og Lars Bo i Hvalsø, og det var også her kuldet blev født og boede i de første godt otte uger af deres liv. Kun Nuller blev tilbage, da de øvrige flyttede til deres nye hjem.
Vi har igennem de fem år mødt ”hvalpene”, fået mails og billeder og har kunnet følge med i deres liv, og vi er så heldige selv at have Snowy fra kuldet.
Vi har bedt alle om at sende et billede og fortælle lidt om den enkelte hund, så det følger her.
Lis og Lars Bo i Hvalsø skriver: Nuller har det godt og passer/holder styr på alle i og omkring huset . Naboer, fasaner og hvad der vil gå forbi vores hus bliver kontrolleret af hende, bare for en ordens skyld. Ellers sover hun trygt på ryggen i sofaen og nyder livet.
Katty og Peer fra Gerlev skriver: Her kommer et sommerbillede af Skipper.
Han stortrives og er til stor glæde for alle i familien, - det er svært at forstå, at han nu bliver 5 år.
Her er to billeder af Teddy. Han bor sammen med Søs og Christian og Bilbo fra vores Q-kuld i Søborg
Anne fra Odense skriver:
Jake er stadig er meget slank men stortrives og han elsker at gå lange ture i skoven.
Vi har dyrket agility og prøvet at hyrde får og han er god til begge dele. Han er stadig et stort "legebarn" og hvis der ikke lige er nogen der gider lege med ham, så henter han bare en tom papkasse eller en tom plast sodavandsflaske og leger med det.
Jake er meget lydig og kan sagtens gå fri i skoven og han er meget venlig overfor alle andre hunde. Hvis der er en anden hund der gør eller knurrer ad ham, får de lige et vov med på vejen som ville han sige: " årrh hold dog op - jeg gør dig jo ikke noget".
Gerda og Hein fra Amsterdam skriver: Roover bor sammen med 2 hunhunde, en meget aktiv tysk Shorthair og en blanding Collie-Setter, som vi fandt i Frankrig.
Fra det øjeblik, vi hentede ham som hvalp, rejste han en masse med os i bil og han har set meget af verden. Først til Amsterdam, hvor vi bor, og til Frankrig, hvor vi har et andet hus i Pyrenæerne. Derefter på en seks måneder offroad tur gennem Polen, Litauen, Letland, Estland, St. Petersburg og nordlige Rusland, Nordkap i Europa og tilbage via Sverige. Han har også været med på en to måneder lang tur med os gennem Sydamerika. Når han ser vores kufferter, står hans hale svajende i nærheden af bilen.
I løbet af det seneste års tid har vi været meget aktive med fårehyrdning, og for nylig bestod Roover den grundlæggende prøve i Hyrdning Traditional Style.
Anette og Ethan fra Sjællands Odde skriver: Nikki er en stor flot hanhund i dag, og det har været en stor rejse for os at få så stor en hund. Der er jo altid meget kærlighed til ens hund.
Nikki er bare så glad en hund og det smitter af på alle omkring ham. Han trives dels i sit eget selskab og med nogle enkelte hunde.
For os har det bare ændret så meget at have ham i vores liv og det er vi idag taknemlige for.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
P-kuldet siden forsiden
Birte og Jørgen fra Herringløse (Kennel Blue Berry) skriver: Snowy er en tro kopi af sin bedstemor Misty.
Hun er sød og kærlig men stædig.
Hun vil gerne udstilling og lydighed — men når hun har gjort det een gang eller løbet een bane - så kan vi bare selv fortsætte.
Hun er mor til vores Q kuld , hvor Nanna ligner sin mor og oldemor på en prik.
Stor tak til Lis og Lars Bo som gav os mulighed for at få skønne Snowy.
Vi håber, I alle må få mange gode år fremover – og at vi fortsat får lov til at følge med i jeres liv.
De bedste hilsener fra os i Herringløse
Tante Maise, onkel Alonso, søster Snowy , Tiffany samt Jørgen og Birte.

NB: Vi ved at Lis og Lars Bo har sendt en lille forkælelses pakke til jer alle.