O-kuldet blev ikke stort. 29. juli var fødslen overstået, og resultatet var to skønne hanhunde, Neo og Louis. Mor til hvalpene var Maise, og hun var blevet insemineret med sæd fra CH Brinkley Sir Jonny fra England.
Fødslen måtte klares ved kejsersnit, fordi en (tredje) dødfødt hvalp blokerede fødselsgangen.
Det er fem år siden de dramatiske omstændigheder. Men i dag kan de to skønne hanhunde fejre fødselsdag i henholdsvis Ystad i Sverige og i Middelfart – eller rettere på Langeland, hvor Louis holder ferie.
Vi har fået billeder fra familien i Ystad og fra Poul-Erik og Karina.
Louis er i øjeblikket med Poul-Erik og Karina på sommerferie. Det foregår med båd, og der er lagt til i Rudkøbing på Langeland, hvor man har hygget sig lidt med Langelandsfestivalen. Her er der ret mange, som lige vil snakke, klappe og nusse, fortæller Poul-Erik.

Neos familie har skrevet om ham:
I dag fylder vores familemedlem 5 år, og det er utroligt, så hurtigt tiden er gået.
Det synes som om det var i går, at Birte og Jørgen sammen med Neos mor Maise overlod Neo hjemme hos os.
Det var en nysgerrig og kærlighedsfuld lille krabat, som vi fik hjem den dag, og han er absolut ”one of a kind”.
Neo er en stolt og stilig OES, som tager sin plads og gerne vil være i centrum af, alt hvad der sker. Han elsker at ligge på gulvet, når familien er samlet., for så kan han holde øje med os med det ene øje åbent, samtidig med at han hviler sig. Et andet favoritsted er køkkenet. Måske fordi mor ind i mellem byder på en godbid eller to. At ligge og hygge sig i sofaen er også et højdepunkt!
Når vi får gæster på besøg, går Neo ”all in” de første ti minutter, så bliver han helt rolig. Det er også hændt, at han har syntes, at nogle gæster blev for længe om aftenen, og så syntes han, det var i orden at gø lidt af dem, til de gik…
Neo kan lide afslappede dage, hvor familien er samlet, gerne med ”Midsummer Murders” på TV! At gå tur nye steder, at få vanilieis med flødeskum, at hive i strømper, når ingen ser det, Öland og søde piger!
Neo kan ikke lide tordenvejr, biler med anhænger, støvsugere eller når hunde gøer i fjernsynet!
Vi er glade for at have Neo, og skal vi selv sige det, befinder han sig rigtig godt hos os!
Stor tak til Birte og Jørgen for gode tips og råd, og især alle de dejlige timer vi har haft sammen. En ekstra hilsen til Neos barn. Pas på jer og sørg for at lege rigtig meget.

Erik, Ia, Evelina og Neo
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
Se også: Neo og Louis fylder 1 år