14 dage er gået, og udviklingen er enorm. Siden sidst er hvalpenes øjne kommet frem, de er begyndt at gå mere sikkert, og hørelsen er godt på vej. De søger kontakt til os i hvalpekassen, når vi sætter os hos dem. De er begyndt at få interesse for hinanden. De knurrer. De gø'er, og de har deres faste pladser ved Mistys mælkebar. I aften fandt de også ud af, at kanten i hvalpekassen ud til verden ikke er særlig høj. Man er nysgerrig, når man er en lille hvalp. Så man vil gerne ud at se, hvad der gemmer sig på den anden side. Vi flytter hvalpekassen ind i et andet værelse i løbet af et par dage, og her i påsken kommer hvalpekøberne på besøg. Det er første gang, fremmede ser hvalpene.
Hvalpene har også fået stambogsnavne og er blevet registreret i Dansk Kennel Klub. Ikke det samme som kaldenavnene, som hvalpekøberne selv må bestemme.
Men sådan er stambogsnavnene:
Tæve 1: Blue Berry's Key to my heart. Tæve 2: Blue Berry's Keep me in mind. Han 1: Blue Berry's Key hole in one. Tæve 3: Blue Berry's Kiss of snowflake. Han 2: Blue Berry's Knight of the road. Han 3: Blue Berry's Keegan in mind. Han 4: Blue Berry's Kick off snowboots. Han 5: Blue Berry's Kevin the keeper. Han 6: Blue Berry's Knowing me Knowing you.
I løbet af påsken skal vi nok få taget flere fotos. Vi vil bl.a. tage nye fotos af hver enkelt hvalp, så man kan se udviklingen fra fødslen til nu.
Tilbage
K-kuldets hovedside
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
Godnat!