Seks hvalpe fra K-kuldet mødtes for første gang efter deres adskillelse ved 8-ugers alderen hjemme hos os i søndags. Hvalpene er 11 uger gamle 23. maj.
Som en optakt til de kommende hvalpehold i OES-klubben, havde instruktør Malene Thorup Pedersen sagt ja til at give en forsmag på hvalpetræning efter klikker-princippet. Det var vi rigtigt glade for. Samtidig syntes vi, det var alle tiders anledning til at hive hvalpene på børstebordet og i øvrigt få talt hverdagsproblemer igennem med de nye familier.
Tina kom med Lucas helt fra Slagelse, Jeannie og Tomas kom med Kevin helt fra Næstved, Marina og René kom med Conrad fra Roskilde, og vi hev Maise frem sammen med de to hvalpe, som endnu ikke har fundet et nyt hjem, Knight og Keegan.
Først tog hvalpene en ordentlig tur i haven. Der blev talt med store bogstaver, for det er jo et stykke tid siden, de har set hinanden. Rangordenen skulle lige genetableres.
Derefter gik vi ned på græsplænen ved siden af vores hus. Her fortalte Malene om klikkeren, og bad os lave nogle små øvelser med hvalpene.
Det var rigtig godt, og mange fik blod på tanden til at fortsætte på Malenes hvalpehold.
Bagefter nød vi en kop kaffe i vores have. Det var skønt, lunt forårsvejr. Chokoladekagerne smeltede i solen, vi fik talt sammen om vores hvalpe, og de seks K-kuld'ere legede sammen og havde en dejlig dag.
Misty hyggede sig også ved gensynet med hvalpene. De fik en kontant men kærlig velkomst, og var glade ved at se deres mor igen.
Keegan og Conrad mødes. Bagerst er det Kevin (t.v.) og Lucas.
Kevin ligger fint på bordet, mens Birte giver Jeannie (t.v.) gode råd.
Tilbage
K-kuldets hovedside
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden