Livet byder konstant på nye udfordringer - måske især for små hvalpe, som snart er 6 uger gamle. Fra at være en flok er de begyndt at udvikle hver deres personlighed. Det har også at gøre med deres plads i flokken, som styrkes i denne tid. Helt konkret oplever vi det som nogle voldsomme slagsmål det ene øjeblik og kærlig slik på snuden det næste.
De udforsker også verden omkring sig. Vi lukkede dem ud i hele haven forleden, og det tog de i stiv arm.
Faktisk var de voldsomt utilfredse om aftenen, da de skulle ind i deres rum igen og sove.
Det gav os mennesker lidt ekstra udfordringer!
De bider i pinde og blade. De graver i jorden. De ruller i græsset, og deres jagtinstikt er også så småt begyndt at melde sig. Det varer ikke mange dage, før de løber efter hinanden i haven.
Flere gange om ugen kommer mennesker og kigger på dem. De bliver taget op og elsker det allerede.
Husets maskiner er de også ved at kigge på.
Støvsugeren er spændende, selvom den larmer. Kaffemøllen lyder lidt som blenderen, der laver mad: Så må man hellere pive og håbe på, at de mennesker hører os!
Hjemis-bilens klokke irriterer de gamle hunde, så de gøer. Så må små hvalpe hellere løbe ind og gemme sig i hulen (huset).
Kødben har de også fået, og selvom det begyndte i fin kollektiv stil med tre om hvert ben, gik der ikke lang tid, før de meste dominante og frækkeste stak af med benet til den anden ende af haven.
Vi nyder dem (selvom vi er temmelig trætte ved solnedgang!), og det samme gør Misty, som har sit hyr med at opdrage på de ni, som hellere vil have mad hos hende end ligge og lege.
Men det skal nok ændre sig.
Tilbage
K-kuldets hovedside
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden