Ni hvalpe med en pæn gennemsnitsvægt på ca. 430 gram. Tre tæver og seks hanner. De ser alle sammen dejlige ud og opfører sig som om de allerede havde løbet rundt på deres små ben i flere dage.
Blue Berrys K-kuld blev født 7. marts - eller rettere fra klokken 19 mandag aften til klokken 7,30 tirsdag morgen. Det var lang tid for Misty og temmelig anstrengende for hende. Men hun tog det forrygende, selvom der gik lang tid mellem veerne. Nogle gange ventede vi op til et par timer inden den næste hvalp blev født.
Men det gik flot. Her til morgen havde vi besøg af dyrlægen, som skulle tjekke Misty og hvalpene og sørge for, at alle efterbyrder og urenheder i Misty forsvinder.
Misty har spist meget uregelmæssigt de seneste par uger, men her til morgen begyndte hun igen at få smag for fast kost - og det behøver ikke være afskåret pålæg, roastbeef eller nystegt lammebov, som vi har forsøgt at lokke hende med de seneste dage!
Vi vender tilbage med flere nyheder om K-kuldet ganske snart.
Billederne herunder er taget i den rækkefølge, hvalpene blev født. De er taget umiddelbart efter fødslen. Derfor er hvalpene stadig fugtige og ulede i pelsen.
Tæve Tæve Han
Tæve Han Han
Han Han Han
Misty med kuldet. Hun er bare så lykkelig over igen at have fået hvalpe - og hun ligger hos dem dagen lang og nyder sin nye tilværelse som mor.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden