Bowie på skødet af Michael. Det er Jeanette og Nicklas Gøttsche ved siden af.

Til højre hiver Bowie Misty i øret.

Yderst til højre: Nicklas og lille Bowie.
Som vi tidligere har fortalt om på hjemmesiden, fik Samson fra vores I-kuld konstateret levershunt. Trods hans ejere, familien Gøttsches optimisme og store indsats med at sætte Samson på diæt af hjemmelavet specialfoder, blev Samson pludselig meget dårlig. Den 3. juli fik han lov til at sove ind. Han blev kun 16 måneder, men nåede trods sit korte liv at overbevise familien om, at en hund er en OES.
Vi talte meget sammen om Samson, om at bearbejde sorgen over at miste en ven, og om hvornår man er parat til en ny hvalp.
Familien Gøttsche besluttede sig for, at de gerne ville prøve at få en ny hvalp i huset så hurtigt som muligt. Omstændighederne ville, at de havde fem ugers ferie foran sig, uden særlige planer. Derfor ville det jo være meget praktisk at starte hvalpen nu. Men hvor finder man en rejseklar OES-hvalp?
Vi havde heldet med os i Holland, hvor Birte via gode venners kontakter førte familien Gøttsche til den lille OES-kennel 'From Rocky's Desteney'.
Familien Gøttsche tog afsted, blev accepteret af kennelens øvrige hunde (!) og fik lov til at købe hanhvalpen Rock med hjem til Danmark.
Så kun en uge efter Samsons død, kunne familien byde velkommen til otte uger unge Rock i hjemmet i Rungsted Kyst. De fandt dog ud af, at navnet Rock er lidt svært at kalde en hund, så med sit wall-eye fandt de det naturligt, at han skulle hedde Bowie.Vi fik lov til besøge familien Gøttsche og Bowie i weekenden. Vi havde taget vores egen Misty med. Hun er meget glad for hvalpe. Bowie syntes hun var herlig at hive i ørene og løbe efter.
Vi havde i øvrigt besøg af en anden lille hvalp - også fra Holland - i denne weekend. Hør og se mere til Molly.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden