August kom til at stå i OES-arrangementernes tegn: Nyborg Festival, Special Show, Tur på volden i Fredericia og til sidst Hundedag i Tivoli.
Den sidste weekend i måneden var der Hundedag - hvilket betyder at hunde har adgang. Normalt er Tivoli lukket for alt andet end to-benede.
Seks OESer og deres familier mødtes foran koncertsalen. Herefter spadserede vi lidt rundt i den gamle have.
Vi havde taget Misty og Moonie med, og traditionen tro kom familien Dyrvig med Tobias (fra H-kuldet) fra Fredericia for at tage med på luftetur!
Også Herdis Thuesen (æresmedlem i OES-Klubben) var taget i Tivoli, og hun hjalp som hundeholder, så vi havde hænderne fri til fotografering.
På vejen rundt i Tivoli blev hundene beundret og fotograferet, og da både vi og vovserne var blevet trætte af at gå rundt, fandt vi os til rette ved café Aladdin. Her fik vi et glas velskænket fadøl, mens hundene drak koldt vand og slappede af under bordene.
Herdis med Moonie, Birte med Misty og Poul-Erik med Tobias.
Moonie forrest og bag hende Tobias ved Aladdin café. Den lille Mastif skulle hilse på Tobias.
Molly (på bænken) var ikke glad for larmen i Tivoli. Spadeseretur rundt i Tivoli.
Mens vi sad der, dukkede OES-hvalpen Molly og hendes familie op. Men da Molly fik øje på det lille pariserhjul, syntes hun det var for meget. Så Jan og Sandra valgte fornuftigt nok at afkorte besøget. En Tivoli-tur kan godt være lidt for stor en mundfuld for en lille OES-hvalp.

Som det efterhånden er tradition, volder spisningen i Tivoli problemer: Som regel er det for dyrt og for dårligt. Vi har et par gange været på den italienske restaurant, hvor den samme dybt fornærmede og ekstremt mavesure tjener har taget sig af os to gange. Poul-Erik Dyrvig mente, at det ville være "kult" at opsøge den sure tjener for tredie gang! Men selvom vi forsøgte os, var tjeneren der ikke længere. Stedet havde skiftet ejere, og nu var pizzaerne ret dårlige.
Derfor gik vi ud i det store Tivoli, alt imens Sasha, Enya og Sisse med familier gik ud og repræsenterede racen i DKKs raceparade rundt i haven.
Efter at vi havde været udsat for flere afvisninger: "Hunde ingen adgang - selvom det er hundedag", fandt vi dog et bord i Promenaden, hvor de var meget søde og glade for hunde.
Men konklusionen må alligevel blive, at vi næste år ved Hundedagen i Tivoli tager vores egen madkurv med og spiser samlet et godt sted, hvor både hunde og madkurv er velkomne!

Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden