Fredag den 25.juli tog vi – Herdis, Jørgen og Birte - i lufthavnen og hentede vores lille fælleshvalp Tiffany, som kom med flyet fra Chicago.
Tiffany hedder i stambogen Barkshire´s American Style, og har fået sit kaldenavn efter det amerikanske brand: Tiffany.
Herdis har gennem mange år ønsket at få en hvalp fra kennel Barkshire, og kennelen er heller ikke ukendt for os, da Birte har set mange dejlige hunde derfra  på udstillinger i USA. Desuden findes hunde fra Barkshire i stamtavlen for både vores O- og P-kuld.
Tiffany er efter Barkshire´s Intoxicating (Jill) og Barkshire´s Foreign Intrigue (Kenny)
Hendes bedstefar er Likeabear Attention Please , der også var far til Paddy (Symphony´s Somebody to Love) som vi for mange år siden også ejede i fællesskab med Herdis. 
I toll-zonen i lufthavnen mødte vi Becky and Mark, som havde taget Tiffany med som bagage i en stor hundeboks den lange vej fra Chicago.
Det var fantastisk at se en hvalp, der havde været mere end 10 timer undervejs fra Chicago, komme glad og ren ud af sin kasse. Hun logrede og hilste på alle, mens papirerne blev ordnet. Senere på vejen hjem blev Tiffany luftet på en græsplæne, hvor hun både tissede og besørgede.
Dejligt og befriende – for vi havde alle været ret bekymrede. Både i USA og her i Danmark. 
Efter et besøg hos Herdis, er Tiffany nu kommet til Herringløse og har hilst på Snowy og Maise. Alonso har hun til gode. Fordi Snowy var i løbetid, var Alonso nemlig i pleje hos Lene og Kim. 
En stor tak til Jane for at sende denne dejlige hvalp til Danmark, tak til Diane og Ray, som har hjulpet med alle de praktiske ting, og tak til Mark og Becky for at tage Tiffany med som bagage på deres flyvetur til København.
Herdis, Jørgen og Birte
Mark og Becky dukker op med den store flykasse.....
Herdis, Mark og Birte får Tiffany ud af kassen.
Birte holder Tiffany, mens Herdis ordner papirene i tolden.
Tolderen tjekker chipmærket.
Først en pause hjemme hos Herdis, hvor Tiffany undersøgte lejligheden, spiste og drak og derefter lagde sig ned og hvilede.
Snowy og Maise undersøger den nye hvalp.
Tiffany ankommer til Herringløse.
Hundenæser får hurtigt styr på situationen.
Senere slapper man af i køkkenet, mens Jørgen laver mad.
Tiffany - Barkshire´s American Style
Den pude er da vist til hunde.
Snowy, Maise og Tiffany - samt Birte.
Klar til aftenturen på markvejen bag vores hus.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
En lille ny hvalp begynder et helt nyt hundeliv et helt nyt sted.