Hvert efterår lokkes vi mod Nordjylland. Ture i plantagerne og ved stranden, svampe i skovbunden, fisk fra havnen og afslapning i Jørgens søsters dejlige sommerhus i Ålbæk er noget vi ser frem til.
Det samme gør hundene.
Når tagboksen er sat på bilen, ved de, at noget er under optræk.
I år havde vi for første gang Tiffany med. Hun klare både biltur og færgetur rigtig flot. Og på færgen vakte det naturligvis opsigt, da fire OESer lå på gulvet i restauranten og gerne måtte klappes.
Hundene bliver som hvalpe på ny, når de ser de store sandstrande, klitterne og de spændende skove, hvor de kan gå og snuse.
Vesterhavet viste tænder denne gang, så hundene fik ikke lov til at bade helt så meget, som de plejer. Der var stærk strøm, og vi skulle ikke risikere ulykker.
Til gengæld gik vi mange dejlige ture i plantagerne, hvor der blev plukket kantareller og Karl Johan. Det blev spist om aftenen sammen med fisk fra havnen og kølig hvidvin hentet fra boghandleren i Rønde!
Da Tiffany stadig er hvalp, og da Maise er ved at blive lidt tungt gående, blev det ikke til de lange ture denne gang. Vi tager revanche næste gang!
Vi fik næsten to ugers dejlig ferie og naturligvis en gåtur med efterfølgende formiddagskaffe ved Lyngså strand sammen med Birgit fra Sæby og hendes OESer Amy og Cassie.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden