Tirsdag den 28.april gik turen igen op til Helles sommerhus i Ålbæk.
På vejen gjorde vi lige holdt og plukkede ramsløg i skoven nord for Århus, og købte vin hos boghandleren i Rønde.
Snowy var i løbetid og ville være højløbsk, mens vi var der, så Alonso måtte på ferie hos Lene, Kim og deres labrador Toffee. Han er bestemt ikke ked af at være der, men vi vil jo helst have alle fire med på ferie.
Dagene gik, som de plejer, med ture i plantagerne og langs strandene. Da Maise som er blevet 12 år og ikke er så stærk i bagbenene mere, valgte vi at tage hende med på en lille tur dagligt, og så lade hende blive i sommerhuset, når vi gik længere ture.
Alle hundene havde fået Bravecto-piller mod lopper og tæger inden vi tog af sted, og det var rigtig godt, da det vrimlede med tæger i plantagerne.
Traditionen tro spiser vi fisk, når vi er deroppe. Dels køber vi ved fiskerne i Ålbæk og Skagen havne – og her købte vi masser af rødspætter, søtunger og stenbiderrogn, og dels hos fiskeeksportørerne i Strandby, hvor vi også fik hummehaler, krappeklør, slethvar og havkat.
En af dagene mødtes vi med Birgit og Cassie i Strandby til lidt fiskeindkøb, og bagefter tog vi op og gik tur i Ålbæk plantage. Birgit havde kun Cassie med, Abby var hos dyrlægen til HD fotografering.
Da vi var deroppe i september, var vi jo til Hune Hundefestival, hvor Birte vandt kagekonkurrencen og fik et gavekort til en hyggelig restaurant ’Futten’ i Blokhus. Vi inviterede Birgit med, men inden da mødtes vi i en hundeskov lige udenfor Blokhus, for at gå en tur med hundene.
Mette og Peter, som har Alonsos bror, Louis, var på forlænget weekend i Klitmøller. De kom også og deltog i gåturen. Louis er kastreret, så der var ikke problemer med Snowys løbetid.
Det var rigtig dejligt at se, hvor flot de seks OESer gik sammen. Birgits to dejlige OESer Abby og Cassie ser vi jo hver gang, vi er deroppe, men det var længe siden, vi havde set Louis.
På vejen tilbage til Ålbæk fik hundene en dejlig tur i Tversted Plantage – vores absolut favorit plantage.
Vi sejler altid Odden-Århus, da vi slipper for mange kilometer i bil, og det giver os og hundene en pause. Da der på de fleste af færgerne er elevator, var det nemt at få selv Maise med op i restauranten.
Endnu en dejlig ferie i det nordjyske, som bare slutter alt for hurtigt.
På vejen til Ålbæk plukkede vi ramsløg i Marselisborgskovene.
Alonso var på ferie hos Toffee og Lene og Kim - for Snowy var højløbsk, mens vi var afsted.
De tre tøser ligger pænt på færgen fra Odden til Aarhus.
Louis kom på visit, da vi gik tur ved Blokhus - han havde Mette og Peter med!
Tiffany er i sit es, når hun får lov at løbe op og ned ad bakkerne.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden