Den begejstring vores hunde giver udtryk for, når bilen stopper ved sommerhuset i Ålbæk efter mange timers kørsel, og de hopper ud og springer rundt på græsplænen som forårskåde kalve. Det er hele turen værd. Så er der dømt ferie, og de elsker det!
Det gør vi mennesker også, og det mærker hundene.
Vi besøgte Nordjylland i april. Indlogerede os i Jørgens søster Helles dejlige sommerhus og havde det som udgangspunkt for en masse vidunderlige ture i området.
Ganske som vi plejer. Sådan som vi kan lide det.
Først og fremmest handler det om at komme ud og gå ture i plantagerne, ved strandene og i skovene. Det handler om at tage på havnen og købe fisk hos de lokale fiskere. Det handler om at slappe af og om at nyde tilværelsen.

Vi kom med Maise, Alonso, Snowy og Tiffany. Vi var der en god uge, og bortset fra et par regnvejrsdage var solen med os. Der var strid vind, men den var fra nordvest, så der var læ på sommerhusets terrasse. Det betød, at vi kunne spise frokost her, selvom vi kun var i begyndelsen af april.
Turene gik til Ålbæk plantage, til Skagen, til Råbjerg Mile, til Den Tilsandede Kirke syd for Skagen, til Tversted plantage, til Skiveren, til Vesterhavet syd for Gl. Skagen og meget mere.
Hundene nød at drøne rundt i vandkantens bølger eller løbe op og ned ad de store klitter. Men de nød også at lunte af sted efter os i skovene og snuse sig frem til de mange spændende dufte.
Tag med på
OES-dag i Vendsyssel
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden