Sidse har efterhånden fundet sig godt til rette hos os. Tiffany opdrager på hende, men vil også gerne lege. Det tager lidt tid at finde ud af, hvornår Tiffany mener det alvorligt og hvornår det skal være sjovt.
Snowy har været igennem en operation for en tandbyld. Det er gået godt, og hun er blevet meget gladere. Så hun reagerer ikke så afvisende over for Sidse, som i starten - hvor Snowy formentlig havde ondt af tandbylden.
Alle hunde er med i vores daglige gøremål. Så ofte det lader sig gøre, tager vi dem en tur i skoven. Hareskoven eller i Slagslunde. Sidse har vist sig ret god til at lære af de voksne. Hun snuser de samme steder og er god til at gå spor - forstået sådan, at hun ved præcis, hvilken vej vi gik ud. Så den vej skal vi også følge på vejen hjem fra skoven til den parkerede bil.
Forleden tog vi hende alene med i ’legestue’ hos Lone og Per, som har kuldsøster Sissi. Her kom også Susanne og Sofie med kuldbror Wilbur. Det var et skønt gensyn mellem de tre søskende. Tøserne var voldsomme og tog sig nogle gevaldige ture. Bagefter var de bare gode venner.
Der blev også gravet lidt urtepotterne og væltet et par vandskåle. Så de ser ikke helt så smukke ud på billederne her.
Så skal det blive godt med en time på ryggen efter al den motion!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden