N-kuldet er fem måneder gamle i dag. Derfor var det alle tiders anledning til at smutte en tur over Øresundsbroen og hilse på de to hvalpe fra kuldet, som bor i Sverige. Rufs og Murphy, som vi ikke har set, siden de blev hentet, da de var otte uger gamle.
Vi havde aftalt, at Fia og Christian fra Helsingborg tog Rufs med i bilen og kørte til Malmø, hvor Hanna og Christian bor med Murphy.
Natten op til havde det været snestorm, så det var lige før, vi ikke kunne komme ud af vores vej i Herringløse for sne. Men med naboen hjælp lykkedes det. Heldigvis, for vi havde glædet os meget til at gense de to med familier.

Vi startede med at gå en tur ved stranden. Det var bidende koldt og blæsende. Men Rufs og Murphy var ligeglade. De var lykkelige over at se hinanden igen, og begyndte straks at lege, som den naturligste ting i verden.
Vi havde taget mor Maise med, og selvom hun lige skulle opdrage lidt på sine to drenge, var hun tydeligt glad for at se dem.
Det blev en kold men dejlig tur ved vandet, hvor hvalpene mødte flere fremmede hunde, bl.a. en lille terrier, som de legede med, og som sagde noget til dem, hvis de blev for frække.

Efter turen, gik vi op i Hanna og Christians lejlighed, hvor vi fik kaffe og brød. Herligt.
Birte fik tid til at hive de to på børstebordet og kigge tænder, ører og andre ting.
Hvalpetænderne er ved at blive udskiftet med de blivende tænder, og både Rufs og Murphy havde dubletter af flere tænder. Her gælder det om at være på vagt. Hvalpetænderne kan nemlig forhindre de blivende hjørnetænder i at vokse korrekt op. Så hvis hvalpetænderne ikke er væk i løbet af et par uger, skal man en tur til dyrlægen og have hevet dem ud.
Det gælder alle hvalpe i N-kuldet!
Det var skønt at se hvalpene igen. Tillykke til alle N-hvalpe på 5 måneders dagen.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
Gensyn ved hoveddøren .
Er det virkelig tre måneder siden sidst!
Murphy øverst.
Murphy og Rufs.
Murphy på hans strand.
Gåtur ved stranden i Malmø.
Rufs, Maise og Murphy.
Hvad så, kommer I ikke....!
Så mødte de en svensk terrier.
Den var god til at løbe, mente Murphy.
Hej mor, hvad skal vi nu?
Det er min mor!
To gange Christian og de to små rødder.
Nu skal der altså løbes....!
Murphy.
Det er om at komme væk, når mor vil opdrage.
Rufs på bakken.
Kærligt gensyn - Murphy og Rufs.
Vi sluttede med en tur på børstebordet.
Kan du fange mig?
Naturligvis!