I to uger ar vi ikke haft mulighed for at komme til Tåsinge, hvor R-kuldet ligger. Men denne weekend lykkedes det heldigvis.
Der er sket fantastisk meget på de to uger. Ja bare på de tre dage vi var derovre, kunne vi hver dag se tegn på ny udvikling hos kuldet.
Hvalpene har hidtil boet i deres hvalpekasse i Bodil og Einars kontor-rum. Det er slut nu! Kassen blev i weekenden flyttet ud i spisekøkkenet, hvor den står rigtig godt, og hvor vi etablerede en lille hvalpegård, så de seks hvalpe kan sove i kassen, men også gå ud på gulvet, hvor der er lagt pet-beds, lagner og til slut aviser, som de for øvrigt gerne besørger på.
Hvalpene var begejstrede for flytningen og de nye muligheder. Mor Nanna tog det hele flot, og fandt ud af, at hun havde bedst styr på sine hvalpe, hvis hun gik ind i hvalpekassen og lagde sig, når der skulle fodres. Så kunne de små komme til hende (med hjælp fra Bodil).
Siden sidst har hvalpene åbnet øjnene - uden dog helt at kunne fokusere klart endnu. De går alle sammen fint rundt, og de tager flot kontakt til hinanden. Tænderne er så småt på vej hos de største, så snart skal der bides!
Det er tydeligt, at hvalpene har været meget i hænder. De er utroligt tillidsfulde og glade. Kommer pilende til, når man sætter sig ind i hvalpegården. Det er Bodil og Einars fortjeneste, for de gør et kæmpe arbejde for at pleje og socialisere de små.
Denne weekend var også tid til ormekur. Det gav kortvarigt lind mave. Men dagen efter var alt normalt igen.
Birte klippede negle på de små, så de ikke river Nanna, når de drikker hos hende.
Vi lancerede også ny menu for hvalpene. Opblødt hvalpe-tørkost suppleret med hvalpemælk. Forbavsende nemt og hurtigt fandt de seks ud af, hvad det handlede om. Og de sov med tunge maver den første nat med ny mad. Nanna supplerer naturligvis med hendes mælk. Det er stadig hvalpenes favorit!
Vi tilbød dem også vand. Det har de ikke fået før, og også denne nye drik tog de pænt imod.
Endelig var det tid til de første besøg af hvalpekøbere. Marianne har tidligere haft Minos fra os, og hun kom lørdag fra Odense for at se kuldet. Marianne skal have en tæve fra kuldet.
Søndag kom Arne, Susanne, Sophie og Uffe fra Allerød. De ejer den stolte far til kuldet, Luffe (fra vores N-kuld). De skal have en han fra det nye kuld.
Og så skal vi ikke glemme at fortælle, at Einar og Jørgen havde sat en indhegning op i gården, der støder direkte op til hvalpenes indhegning indendørs. Der skal blot åbnes en dør, så kan hvalpene komme ud i det fri. Det er perfekt til renlighedstræning.
Marianne fra Odense har ventet længe på at få en hvalp fra os. Hun skal have en tæve.
Arne, Susanne, Uffe og Sophie fra Allerød har faren til kuldet - nemlig Luffe fra vores N-kuld. De skal have en hanhund fra R-kuldet.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden