Fredag gik turen til dyrlægeklinikken i Ringe, hvor kuldet skulle undersøges for arvelige øjensygdomme. Heldigvis var hvalpene sunde!
Hvalpene er nu blevet 7 uger, så i torsdags blev de microchipsede.
Fredag skulle de seks hvalpe ud på deres hidtil længste køretur. Vi satte dem i en stor transportkasse og kørte dem til Ringe Dyrehospital hvor de skulle øjentjekkes.
De klarede køreturen rigtig flot, men de har jo også været på små køreture i ugerne op til. Øjenundersøgelser er vist for alle opdrættere lidt nervepirrende – og sådan vor det også for os.
Vi håber naturligvis, at der ingen symptomer på øjensygdomme findes. Men risikoen er der altid, og tanken om det er ikke rart.
Heldigvis viste undersøgelsen, at alle hvalpenes øjne er fine. Vi fik rigtig god behandling af øjendyrlægen, der godt fornemmede vores nervøsitet.
Vi fik desuden serveret kaffe og chokolade, og hvalpene kom i en fin hvalpegård og fik en godbid.
Lettede kunne vi derfor køre tilbage til Tåsinge.
Mandag kommer Bodil og Einars egen dyrlæge Carlsen på besøg og sundhedstjekker og vaccinerer hvalpene – og så er de klar til deres nye hjem fra næste weekend.

Planen er, at de hvalpe, som skal have nye hjem på Sjælland, puttes i hvalpekassen og kører med os hjem.
Så kommer Lone og Per, Arne og Susanne samt Kit og Sofie og henter deres hvalpe, Sisi, Wilbur og Miley, her hos os. Og vi beholder vores hvalp, Sidse, der skal finde ud af det sammen med Snowy og Tiffany.
Marianne får sin hvalp bragt af Bodil og Einar - og de skal jo beholde deres hvalp, Rumle, der skal hygge sig sammen med sin mor, Nanna, på Tåsinge.

For at forberede de fire til den lange køretur, tog vi i øvrigt de hvalpe, som skal til Sjælland ud på en længere køretur rundt på Tåsinge lørdag. De klarede den bumlede tur ad små veje rigtig fint, og de var også begejstrede over at se noget af den store verden: Vi tog dem nemlig alle fire i snor og gik en lille tur i skoven med dem. Endelig gjorde vi holdt ved et supermarked, hvor de med åben klap i bilen fik lov til at stifte bekendtskab med billyde, indkøbsvogne, fremmede mennesker og meget andet.
Jo tak. Det er mange ting, man skal til at lære som en lille hvalp. Verden venter - og næste uge går det for alvor løs.


Se ugens videoklip på Kennel Blue Berrys Youtube kanal.
Vi slutter lige billedkavalkaden med turen, hvor vi tog de fire Sjællænder-hvalpe ud på en ekstra køretur, som sluttede med en skovtur på Tåsinge. Se i øvrigt en lille video fra skovturen her.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden