En uge kan føles som et helt år. Sådan har det været med Sidse - og det på den gode måde.
Efter en uge hos os, føles det som om vi kender Sidste fantastisk godt, og hun er faldet til som en naturlig del af vores flok.
Hun lyder sit navn. Kommer, når man kalder. Er stort set renlig. Piber, når hun skal ud om natten og har en vælddig appetit.

Sidse skulle sættes sammen med (mormor) Snowy på 7 år og Tiffany på 5 år. V i havde troet, at mormor ville tage den lille hvalp til sig og Tiffany ville være reserveret.
Det er gået helt modsat. Tiffany er pludselig vokset som hund og er næsten blevet mor for Sidse. Har taget sig af at opdrage Sidse og forsvare hende over for andre. Tiffany er blevet mere vagtsom, og når vi møder andre hunde, skal de først godkendes af Tiffany.
Snowy døjer med en slags tandbyld, som skal fjernes i denne uge. Derfor er hun undskyldt. Hun har ikke det overskud, hun plejer at have. Det skal nok blive et godt forhold mellem hende og Sidse.

Vi har haft Sidse med på daglige skovture sammen med Tiffany og Snowy. Hun trives fint i sin transportkasse i bilen - så har de voksne hunde også fred for hende.
Vi har haft Sidse alene med på bytur i Roskilde. Hun mødte masser af mennesker, nye lyde, nye lugte og blev klappet og snusede til fremmede hunde. Hun tog det flot, men var meget træt bagefter.
Snowy er besøgshund en dag om ugen sammen med Birte. Vi tog Sidse og Tiffany med i bilen, så beboerne i Herstedøster kunne hilse på den lille. De skulle fotograferes med hende og syntes, det var meget spændende at møde et barnebarn til Snowy, som de kender og holder meget af.

Søndag var vi til hvalpeerfaringshold hos Lea Angel her i Herringløse. Det var samtidig et skønt gensyn med vennerne Wilbur og Sissi. De tre små hvalpe lærte lidt og hyggede sig rigtig meget ved at lege med hinanden igen. Efter hvalpe-timen kørte vi hjem til os, hvor de tre fik lov at drøne rundt i haven og lege, til de faldt trætte om i hinandens arme.
Det var en stor fornøjelse. Både for de tre kuldsøskende og for Arne, Susanne, Lone, Per og os.
Man skal lære at gå i snor, og det er ikke altid så sjovt. Vi startede træningen på markvejen uden for vores hus.
Skovture er sjovere. Her fik Sidse lov til at løbe frit uden snor. Men man skal være på vagt. På en af turene, var der en fremmed hund ude i skoven, der gøede højt. Så blev Sidste bange og løb. Heldigvis kunne vi kalde hende til os igen.
Skovture betyder også, at man skal hilse på hunde, som ser meget anderledes ud, end dem man kender. Så er det godt, man bagefter kan ligge helt tæt til sin Tiffany.
Snowy er besøgshund en gang om ugen. Vi tog Sidse med for at bebioere på hjemmet i Herstedøster kunne hilse på Snowys barnebarn.
Bytur i Roskilde. Man er jo bare en lille hund i en stor by med mange mennesker, mange biler, nye lugte, nye lyde og nye hunde.
Søndag startede Sidse sammen med kuldsøskende Wilbur og Sissi på hvalpeerfaringshold i Herringløse. Efter turen kørte vi hjem til os, hvor hvalpene fik lov at lege. Dejligt gensyn!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden