Hvalpene er nu syv uger, og vi har igen haft en uge med stor udvikling og masser af udfordringer.
De tre kommer hver dag en tur på børstebordet, ligesom de får halsbånd og liner på og kommer en tur ud at gå, hvor de ikke har været før.
Vi har også haft dem ude at køre de sidste tre dage, og det tager de rigtig flot.
Køreturen suppleres med en gåtur på fremmede steder.
I lørdags havde vi besøg af deres far Neo og familien fra Ystad i Sverige. Familien var meget glade for hvalpene, mens Neo nu nok var mere interesseret i selv at blive klappet. Men han gik pænt sammen med de små, og Snowy accepterede fint at han var sammen med dem.
Om søndagen kom Snowys 'onkel' Teddy på besøg for at hilse på sin kommende ”lillebror ”. Søs og Christian skal have en af hvalpene fra kuldet.
Mandag blev de mikrochippet, og i dag tirsdag var vi hos dyrlæge Engelhardt i Værløse til vaccination samt øjen– og sundhedstest. Vi var meget lettede, da vi fik at vide, at alle tre hvalpe var raske, og øjenattesterne var helt uden bemærkninger.
Hvalpene elsker at lege i hele haven, og det er en imponerende fart, de kan skyde nu.
Snowy leger ofte med dem, og træner dem til at blive voksne hunde, og også tante Maise er rigtig glad for dem, mens Alonso synes, de vrimler for meget om benene på ham, så han foretrækker at se dem gennem hvalpehegnet.
På fredag skal de hvalpetestes, og så skal vi finde ud af, hvem af hannerne der skal til Silkeborg, og hvem der skal til Søborg – det bliver spændende, og vi skal nok holde jer orienteret næste uge.
Uden for vores hus er en markvej, hvor vi ofte tager hvalpene ud for at gå. Første gang var mor Snowy med.
Forleden kom hvalpenes far, Neo, på besøg sammen med familien fra Ystad. Hvalpene hilste på den store hanhund.
Evelina og Cecilia hilser på en af hvalpene. På billedet til højre er Snowy kommet ud for at hilse på Neo og familien.
Onkel Teddy kom på besøg sammen med Søs og Christian, der skal have en af hanhvalpene.
Gåtur på fremmede steder hører med til dagens program. Mandag skulle hvalpene mikrochipses, og det skete hjemme hos os.
Tirsdag var hvalpene syv uger, og vi kørte til dyrlæge Engelhardt for øjen- og sundhedstjek. Vi var lykkelige, for alt var normalt!
Tilbage
Q-kuldets side
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
Hvalpene kommer på køretur hver dag. Vi har dem i hundebur i bilen. Det gør dem trygge, og vi har styr på dem. Midtvejs i turen skal vi ud at gå.