Så er hvalpene blevet seks uger.
Territoriet er udvidet fra hvalpeværelse, køkken og gård til at gælde hele haven. De løb frimodigt ud i det nye område første gang, og har stort set været upåvirkede af larmen fra passerende biler og motorcykler.
Snowy er stoppet med at amme dem, men elsker at lege med dem i haven.
Vi har ladet Maise komme sammen med hvalpene i kortere perioder. Hvalpene synes, det er spændende med en fremmed hund uden mælk. Maise elsker dem og er en fin tante for dem. Snowy er lidt usikker på situationen, så vi overdriver ikke bedstemor-besøgene.
Hvalpene har haft dårlig mave, og det har vi afhjulpet med skånekost som ris, pasta og kogt kylling samt Zoolac for at stabilisere. Vi har været bekymrede, fordi det har trukket ud.
Men heldigvis har hvalpene været upåvirkede. Deres renlighedstræning gik tilbage, fordi de ikke kunne holde sig, men de er nu igen godt beviste om, hvad det går ud på.
Birte har været i Ikea og købe legeredskaber til børn. Dem boltrer hvalpene sig med i haven: legehus, tunnel, vippefliser og en balancepude.
De kommer dagligt på børstebordet, ligesom de har været ude at gå på vores lille vej med line og halsbånd.
De er blevet mere rå i deres leg sammen, og nogle gange lyder der høje skrig, når de bider i hinanden, men de har jo også fået sylespidse hvalpetænder.
Der er stadig mange besøgende, og hvalpene nyder at blive nusset og ligge i skød. De er trygge ved fremmede, og de genkender så småt de kommende hvalpekøbere, der har været her nogle gange.

Billederne som altid: De nyeste til sidst!
Tilbage
Q-kuldets side
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden