De første par dage efter kejsersnittet var hårde for Snowy.
Først skulle hun komme sig oven på operationen. Så skulle hun finde ud af, hvordan man bliver mor.
Lidt af en opgave. Vi har på skift sovet ved siden af hendes hvalpekasse og hjulpet, når behovet var der.
Langsomt genfandt hun sin naturlig ro. Det har sat sit præg på mælkeproduktionen, som mellem 3. og 4. dagen er på normalt niveau igen.
Hun har også fundet ud af, at man godt kan gå væk fra hvalpene og være sammen med sin flok. Man behøver ikke ligge hos dem hele tiden.
Snowys ro og balance har givet øjeblikkelig afsmitning på den liste over hvalpene vægt, som vi fører dagligt. Den seneste nat har de taget omkring 70 gram på hver.
Ingen hvalpe piber længere. Alle er tunge og dejlige.
Hvalpene burde være påvirket af, at Snowy har fået antibiotika og smertestillende – for at komme sig godt oven på kejsersnittet. Men de har åbenbart gode maver, for alt er som det skal være.
En dag kom Lis (som har Snowys mor Toddi) forbi med en 'førstehjælpspose' til mennesker og vovser. Godbidder og bamser til hundene, rødvin, ost, chokolade og meget mere til os. Det har vi nydt – og den første aften skete det på bedste camping-vis inde omkring hvalpekassen!
Tusind tak Lis – du er altid så betænksom.
Og ikke mindst tak til alle jer, som har skrevet eller ringet og lykønsket os med kuldet. Det varmer rigtig meget!
Vi er altid hos hvalpene her i starten. Forleden spiste vi f.eks. den dejlige ost, Lis havde givet os, ved hvalpekassen - på bedste picnic-vis.
Tilbage
Q-kuldets side
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden