Vores årlige tur til Frankrig begyndte med et par dages ophold i det nordlige Provence i oliven-byen Nyons. Billedet til højre viser Birte med Moonie og Magnus foran byens gamle og meget smukke bro.
Vejret var forrygende, og både hundene og vi nød opholdet på det velkendte hotel Colombet i værelse nummer 6 - udvalgt specielt fordi det har en dejlig nordvendt terasse tilknyttet værelset. Her holder hundene af at være.
Efter hotelopholdet i Nyons drog vi til Regusse i Var-distriktet. Vi havde for fjerde gang lejet et hus, som ejes af en dansk familie i Frederikssund. Det er helt ideelt til os og hundene.
Vi havde som sagt taget Magnus og Moonie med.
Magnus, fordi han er lidt vanskelig at få passet. Moonie, fordi hun 'trængte til lidt ferie' efter en travl tid med hvalpene.
Meggie holdt ferie hos Søs, Poul, Smilla og MeToo i Gl. Holte, ogMisty var hos Sessa, Erwin, Dusty og Zorro i Helsinge.
En kæmpe stor tak til de to familier, som med deres store velvillighed gør det aldeles bekymringsløst for os at forlade vores hunde.
Birte i vandet sammen med vovserne i den smukke blå sø Lac St. Croix tæt ved Grand Canyon du Verdon. Søen og den imponerende slugt ligger en halv times kørsel fra huset i Regusse.

Tilbage
Kennel BlueBerry forsiden