Otte uger er gået, siden Toddi fødte fem hanner og to tæver.
For os og for Lis og Lars Bo er det gået utrolig stærkt. For de nye familier, som har gået og ventet, er dagen gået langsomt.
Fredag kørte vi til Sjællands Odde med Nikki. Her ventede Anette og Ethan på at tage godt imod deres nye familiemedlem. Om aftenen kom Gerda og Hein fra Amsterdam. De overnattede i Herringløse hos os, inden vi samlet kørte til Lis og Lars Bo lørdag.
Toddi gik rundt i haven sammen med hvalpene, da vi kom. Dagen forinden havde hun lukket for mælken til dem. Hun havde åbenbart en fornemmelse af, hvor det bar hen.
Da der var sagt pænt farvel til Roover, der nu bliver hollænder, tog Lis og vi Jake og Skipper i bilen og kørte til Odense, hvor familien Johansen bor. Her mødtes vi med Katty og familien, der kom fra det nordlige Jylland.
Jake og Skipper havde taget den lange køretur rigtig pænt, men de var godt tilfredse med at komme ud, og vilde med, at der lå sne i haven i Odense. De drønede rundt derude, mens vi alle stod og nød deres leg. Da papirerne var underskrevet og hvalpene havde fået kram og lykke med på vejen, drog vi hjem til Lars Bo, der havde taget sig af Toddi og de tre hvalpe.
Vi hentede Snowy hjem til os, hvor hun nu skal bo, mens Teddy blev sammen med søster Nuller som skal bo hjemme hos Lis og Lars Bo, mor Toddi og onkel Fnuggi.
Søndag skulle sidste hvalp afleveres. Teddy skulle til Søs og Christian i Søborg. Teddykom sammen med Lis og Mie. Vi havde taget Snowy med for at give hende en køretur og flere oplevelser. Og så var hun rigtig glad for at gense bror Teddy og Lis. De to hvalpe fik leget i haven, inden de faldt omkuld og sov.
Det er altid hårdt at sige farvel til et kuld hvalpe. Men det går altid lidt bedre, når man er sikker på, at de har fået nogle rigtig gode familier, som vil give dem et godt liv.
Desuden er det lettere for Lis og Lars Bo, for de skal beholde Nuller fra kuldet.
Ligesom vi skal beholde Snowy.
Nye kapitler er klar til at blive skrevet. Ikke bare hos os, men for fem glade familier. Vi ønsker jer held og lykke med de nye hvalpe. Husk: De er noget ganske særligt!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
P-kuldet siden forsiden
Se hvalpene med deres nye familier
Ethan hilser Nikki velkommen på Sjællands Odde.
Lørdag morgen var hvalpene i haven hos Lis og Lars Bo.
Hein og Gerda fra Amsterdam for at hente Roover hjem.
Først skulle der nusses, og Toddi skulle tjekke situationen.
I Odense afleverede vi to hvalpe. Her er det Jake.
Og her er der glæde over at få Skipper.
Først i haven efter den lange biltur.
Jake snuser til fynske dufte.
Anne beundrer de to hvalpe.
Det nye sted skal undersøges.
Så er det tid til at lege i sneen.
Der er meget energi i otte ugers hvalpe.
Mennesker er gode til at åbne døre for hvalpe!
Skipper beundres.
Birte med Snowy, mens Lis og Lars Bo siger farvel. Nuller på armen.
Søndag morgen mødtes Teddy og Snowy igen i Søborg.
Teddy blev modtaget og underholdt af hele familien.
Han skulle lige undersøge sit nye hjem.
En hvalp kan godt blive tørstig.
Godt man også kan sove hos sit nye menneske.