Hvalpene er blevet en uge, og de stortrives. De tager godt for sig af Toddis mælk, og tager fint på hver dag. Så de har næsten fordoblet deres fødselsvægt.

Toddi er utrolig god til at tage sig af dem, og hun er rolig og fornuftig. Det smitter af på hvalpene. Der er ro og harmoni i hvalpekassen.
Men naturligvis er der ved spisetid kamp om de bedste pladser i mælkebaren, og ind i mellem må Lis lige lægge en af de mindre forslugne til et godt sted, eller holde fast på ham, inden han bliver skubbet væk af en af grovæderne!

De første par uger er man altid meget påpasselig med, at alle får tilstrækkeligt med mad. Deres vægt-tal viser også, at det lykkes.

Hvalpene er så småt ved at få små sprækker, der om ikke så længe bliver til åbne øjne. De møver sig rundt i kassen, og det vil ikke vare længe, før de for alvor får lyst til at komme op på benene.

Deres pelsanlæg viser sig allerede nu. Nogle har bølgede pelse, mens andre har mere glatte. Vi er spændte på, hvordan de vil udvikle sig.
Lis og Lars Bo gør et omhyggeligt og stort arbejde med at få det hele til at fungere til perfektion. Hver morgen får vi meldinger med billleder, der fortæller, hvordan natten er gået, og de sidste nye vægt-tal. Vi ringer sammen hver dag, og tager ned og nyder hvalpene, så ofte vi kan.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
Toddi er synligt stolt af sine hvalpe.
Birte og Lis kigger på vægt-tallene for kuldet.
Der kom to tæver i P-kuldet, og vi skal beholde en af dem. Vi har valgt den sidst fødte tæve, som Birte her kigger på.