Også i år havde klubben inviteret til hyggeweekend i Nyborg den 9. og 10. august.
Allerede fra fredag eftermiddag kom folk fra nær og fjern og indlogerede sig i de ni hytter og den ene campingvogn på Grønnehave Camping.
Aftenen gik med fællesspisning og skattejagt. Vinderholdet af skattejagten fik overrakt en flot pokal, som blev overladt til holdets yngste deltager, Michael Falch fra Ærø.
På grund af arbejde kunne Birte desværre først deltage fra lørdag morgen. Efter morgenmaden kørte vi til en Mohairgedefarm. Her fik vi demonstreret, hvordan en Border Collie kunne hyrde gederne, vi hørte om glæder og sorger i gedeopdræt, så klipning af en ged og den videre forarbejdning af ulden for til sidst at se butikken med de skønneste garner og ting lavet af mohairuld.
Efter fællesfrokosten var eftermiddagen til fri disposition.
Der var rekordstor tilslutning til dette års Nyborg Festival. 32 mennesker (heraf 7 børn) og 19 hunde (heraf 15 OESer).
Tobias og Tumle (t.v.) er de bedste venner, efter at Tobias har tilbragt en uge af ferien hos Tumle på Djursland, mens hans familie fløj til varmere himmelstrøg.
Vi fik besøg af Tobias (H-kuldet) med Lone og Poul-Erik Dyrvig fra Fredericia.
Der blev også tid til at tage Victor, Tumle, Fnuggi og Tobias (på billedet) på børstebordet. Om aftenen drog vi ind til Nyborg og så voldspillet, der i år var My Fair Lady. Som sidste år en imponerende oplevelse. Fire personer var blevet tilbage på campingpladsen for at se efter hundene, og det havde været ret så livligt, da Tumle sprang over deres indhegning, og Rosa åbnede døren til hytte nr. 4, så de fem herboende hunde kunne løbe frit omkring.
Da vi igen var hjemme på pladsen, var det tid til at grille og hygge sig. Det blev derfor sent, inden de sidste levende lys blev slukket.
Næste dag måtte Birte desværre bryde op tidligt, da arbejdet kaldte. Men resten af holdet blev endnu nogle timer og hyggede sig.
Her fra skal lyde en stor tak til Tonni og Lene, der år efter år sætter dette store og hyggelige arrangement op.
Vi glæder os allerede til næste år, hvor Nyborg Festivalen er planlagt til den 6.-8. august.
Misty elsker at ligge på sit børstebord - her sammen med Tumle i skyggen.
Victor, Tumle, Iris og Fnuggi. Alle fra vores I-kuld. De fik sammen med deres familier en hyggelig weekend.
Fire hunde fra samme kuld må vist være rekord.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden