Hvalpene er fem uger og vejer 4,3 kg.
De er rigtig dygtige til at gå til døren og pibe, når de skal ud. Naturligvis er de ikke renlige endnu, men vi gør hvad vi kan for at stimulere deres medfødte renlighedssans.

De seneste dage har været gode og tørre. Alle tiders anledning til at åbne døren til haven og lade de to komme ud og udforske krogene. Maise har været med alle gangene, og hun nyder at have drengene på græs. Hun ruller rundt på ryggen, lader dem kravle rundt på hende og leger med dem.

En befærdet vej går forbi vores have, men hvalpene har taget det flot. De lader sig ikke gå særlig meget på af larmen.
Dagligt har vi dem på børstebordet, ligesom vi kører en kort tur i bil for at vænne dem til det langsomt.

Familien fra Ystad var her i weekenden, og de tog deres kommende hvalp, Neo, med ud at gå en lille tur på vores grusvej. Vi tog den anden hvalp, Louis, med, så de begge fik ens oplevelser.

Nætterne går fint. Hvalpene sover igennem fra dagens sidste måltid ved 22-tiden til kl. 6-7 om morgenen.
Maise giver stadig lidt mælk, men hun forsøger også at opdrage dem til, at de ikke skal spise, hver gang hun er sammen med dem. De synes ikke at være helt enige!
Vi fodrer med opblødt hvalpetørkost og majsvælling fire gange dagligt.

Hvalpene udvikler sig flot. De slås drabeligt ind i mellem, mens putter sig ind til hinanden, når de er færdige med at lege og skal sove. Jagtinstinkterne er så småt ved at vågne. De kan finde på at bære rundt på tøjbamser eller finde klude, de kan ruske i.

Maise nyder sine hvalpe. Hun ligger i lange perioder og nusser dem, træner dem til at lege og til at forstå hundesprog. Alonso og Misty har hilst på hvalpene, men Maise er ikke begejstret for det. Især synes hun ikke om, at Alonso skal være i nærheden af dem. Vi ved, det vil ændre sig, men også at det tager noget tid.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
Cecilia med Neo, som hvalpen skal hedde.
Erik og Cecilia får tips til at have hvalpen på børstebordet.
Neo på børstebordet.
De to hvalpe for første gang uden for på vejen.
Neo snuser til verden.
Louis, som den første fødte hvalp skal hedde.
Neo skal lokkes til at gå med Erik.
Cecilia og Erik tog Neo med på en lille køretur.