De to drenge er godt på vej til at være små hunde.
Rent fysisk tager de naturligvis for meget på. De er kun to om al Maises mælk. Men erfaringsmæssigt ved vi, at det udligner sig, når de begynder at løbe rundt.

Hjørnetænderne er begyndt at komme så småt. De stikker først frem på den sort-ørede hvalp.
Deres sanser er langt fremme. De reagerer, når døren til værelset knager, og nogen kommer ind. Om natten gør de vagtsomt, når vi åbner døren i mørket, så mor Maise kan komme ind og give dem mælk, og om dagen piber de når deres mor kommer ind.
Men ellers er der ro i hvalpeværelset. De sover meget, men kan godt vågne af sig selv og bare gå rundt og undersøge værelset eller ligge og lege med hinanden. De virker trygge og tilfredse.

Maise kigger forbi med jævne mellemrum. I perioder nyder hun at ligge hos dem i lang tid, mens døren står åben ud til køkkenet, hvor vi går og arbejder. Hun nusser dem, vasker dem og er så småt begyndt at stille større krav: Hun vil lege med dem, men ved godt, de er begyndere på området. Hun er også begyndt opdragelsen: Der serveres mad en gang per besøg. Hvis de forsøger igen, knurrer hun af dem og lægger blidt sine kæber om deres snude for at fortælle, at man skal lystre sin mor.
De er lærenemme, og gør naturligvis, som hun beder om.

De er begyndt at prøve hinanden af. Sidder og bider hinanden over snuderne og knurrer. Der vil ikke gå lang tid, før de så småt begynder at slås og lege. De skal have fundet deres rangorden.
De har fået legetøj af venner og kommende hvalpekøbere. En stor tøjbold skabte glæde. Skulle undersøges og skubbes rundt.
Hvalpene har mange besøg, og det er godt. De virker meget trygge ved fremmede. Godt tegn for deres fremtidige udvikling.
Mia, Lone og Poul-Erik Dyrvig fra Fredericia skal have en af hvalpene.
Erik og Cecilia Löfgren fra Ystad skal have en af hvalpene.
Jørgens familie på besøg. Misty kigger bag hegnet.
Susanne på besøg. Hun har Luffe fra vores N-kuld.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden