Turen sluttede ved Furesøbad, hvor vi skålede i mousserende vin, spiste kransekage, småkager og ønskede hinanden godt nytår.
Traditionen tro samles vi med gode venner og familie nytårsaftensdag. Vi går en luftetur med hundene og slutter med en flaske bobler og kransekage, inden det går hjemad til Nytårsaften.
I år var vejret bare regnfuldt og diset. Derfor besluttede vi at vente til dagen efter - 1. januar.
Lone og Per med Simba, Lene med de to labradorer Chester og Toffee, Arne og Susanne med Alma, Helle og mor Lis med Bouvieren Cava og os med Snowy og Tiffany. Alle mødtes vi på Baunesletten i Værløse over middag. Det var godt blæsende, men smukt solskinsvejr.
Hundene fik løbet i bakkerne og leget med hinanden eller mødt andre hunde. Det var store-luftedag på sletten, så der var masser af liv.
Det blæste så meget, at vi efter turen besluttede os for at finde et sted med mere læ.
Vi kørte derfor til nærliggende Furesøbad restaurantens p-plads ved Furesøen. Her var læ, og der var borde og bænke, vi kunne sidde ved.
Der blev dækket op med dug, og på bordet kom Birtes hjemmelavede kransekage, mousserende vin, Arnes hjemmebagte småkager, kaffe, chokolade samt Lones godbidder til hundene.
Vi ønskede godt nytår og hyggede os. Hjemme igen var hundene godt trætte af de mange oplevelser, og vi andre havde det godt med at kunne mødes til sådan en nytårskur.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden