Det er fem år siden, der sidst blev født et kuld Blue Berry hvalpe. Det var Q-kuldet.
Nu tyder alt på, at Q-kuldet skal føre Blue Berry navnet videre, så der bliver et R-kuld. En af hvalpene fra Q-kuldet, Blue Berry’s Queen Nanna er nemlig drægtig og venter hvalpe omkring 1. juni.
Nanna bor hos Bodil og Einar på Tåsinge, og det er også der, hvalpene skal fødes og vokse op.
Far til kuldet er fra vores N-kuld. Det er nemlig Luffe, Blue Berry’s Never Say Never, der bor hos Arne og Susanne i Allerød.
Nanna blev scannet i slutningen af april, og meldingen var, at der var mindst seks hvalpe. Det håber vi på, og vi krydser fingre for, at alt går godt.
Nanna har det rigtig godt. Vi besøgte hende fornylig, og hun var nærmest en forandret hund. Vi kender Nanna som en glad, kærlig og fræk hund. Det er hun stadig. Men hun var tydeligt mere bevidst om, at hun bar på en dyrebar last. Hun var mere forsigtig og meget stolt over at skulle have hvalpe.
Det er ikke ualmindeligt, at tæver modnes, når de skal have hvalpe. Det er helt tydeligt her.
Bodil og Einar fortæller, at Nanna har det godt, spiser fint, og er lidt forsigtig med at gå for lange ture. Hendes mave vokser fint, og vi ser frem til at hun skal føde om godt 14 dage.
Nanna i sin hundeseng. Glad og meget bevidst om, at der er hvalpe i maven.
Et udsnit af scanningsbilledet fra Årslev Dyreklinik.
For at skabe mindst uro hos Nanna havde vi lånt Luffe med til Tåsinge, da parringen fandt sted. Her ses de to sammen med Bodil og Einar, kort tid før, Nanna for alvor blev parringsvillig.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden