Vi nærmer os. Søndag forlader de første hvalpe deres trygge omgivelser.
Andre hentes mandag eller senere.
Vi har travlt med at få de sidste praktiske ting ordnet. Tirsdag havde vi besøg af vores egen dyrlæge, Helle Christophersen, som sundhedsundersøgte kuldet. Hun var begejstret for hvalpene, og der var ingen bemærkninger af nogen art.
Der blev skrevet sundhedsattester til alle, og et par fik ordnet særlige papirer, fordi de skal være svenskere!

Da en del af hvalpene skal til Jylland, har deres kommende familier heller ikke samme mulighed for ofte at besøge os, som dem der bor tættere på.
Derfor har Birte haft alle sammen ude at gå på vejen. De har været på børstebord, og torsdag skal vi igen ud at køre.
Mandagens køretur til Karlslunde for øjenundersøgelsen med hele kuldet var ret atypisk. I stedet vil vi give hver enkelt hvalp en køretur i tryghed foran i bilen hos os. På den måde bliver de rustede til at køre til deres kommende hjem.
Hvalpene vokser pænt. De har gode dage og mindre gode dage! Men generelt tegner de fint, synes vi. De er ligeglade. De nyder hinandens selskab og hygger sig med at efterårsgrave haven!
Vi har fået taget billeder af hver enkelt hvalp, og dem ser i til sidst i billedrækken.
Fredag står den på hvalpe-mentaltest her i huset. Lørdag skal de sidste ting ordnes, og så – omsider bliver det søndag og afhentningsdag for en del af dem.
Heldigvis ikke for alle, for så bliver mor Maise trist. Så vi beholder nogle stykker lidt længere, efter aftale med de nye ejere.
Hvalpene en for en
med kennelnavn og kaldenavn
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
N-kuldets hjemmeside