Tre uger er gået, siden N-kuldet blev født. De sidste dage er deres udvikling gået stærkt.
De har fået øje på hinanden. Er begyndt at bide efter hinanden, slå ud med poten, knurre og gø – som rigtige hunde. Samtidig er de også blevet opmærksomme på mennesker. Det er tydeligt, at de kender os på vores lugte og stemmer. Når kommende hvalpekøbere er på besøg, er de mere forsigtige.

Hvalpene har været tydeligt utilfredse med kun at have deres hvalpekasse til rådighed. Derfor pillede vi den ene side af kassen ned her til morgen. Det betyder, at de nu har et helt værelse at gå rundt i. De sover i alle hjørner af værelset. De mærkeligste steder.
Vi har givet dem den første ormekur her til morgen. Den fede pasta brød de sig ikke om. Men det skal til.

Maise fodrer stadig på fuld drøn med hendes mælk. Vi har fodret med opblødt fuldkost, men i går var deres maver lidt løse i det. Derfor holder vi en lille pause, inden vi genoptager fuldkosten.
Alonso fik for første gang lov til at kigge på hvalpene her til morgen. Maise vil ikke have det, men da hun et øjeblik havde forladt hvalpekassen, lod vi ham sidde i døråbningen og kigge på dem.
Han ved godt hvad det er. For han hilste på Maises forrige kuld. Denne gang virker han lidt mere reserveret over for de små. Han er jo også blevet en voksen hanhund, siden vi havde M-kuldet.


Her er en stribe nye fotos af det hele - til sidst et foto der viser besøg af et par af de kommende hvalpekøbere, Rie og Søren fra Aalborg.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
N-kuldets hjemmeside
Se den nyeste video af N-kuldet