To uger er gået. Vi er alle sammen ved at finde en god rytme. Maise er hos os det meste af tiden. Men hver anden time går hun ind i hvalpenes værelse. Hun kan bedst lide at ligge på gulvet uden for hvalpekassen, så bærer vi hvalpene ud til hende. Her er der mest plads, så alle kan komme til og få en mælketår.

Hvalpene er ellevilde, når de lugter deres mor komme ind i værelset. De drøner rundt og skriger eller gøer efter hende. Når de har fået mælk, er det Maises tur til at soignere dem og slikke dem rene. Derefter er de så småt begyndt at blive mere modige og nysgerrige. De vil gerne undersøge, hvad der sker uden for det trygge tæppe, de og mor Maise ligger på. Men det er svært at gå ude på det glatte gulv. Selvom de alle sammen er pænt oppe på benene, er de endnu ikke helt sikre.

Øjnene er åbne på dem alle. Men det er endnu for tidligt at sige noget om øjenfarve – selvom mange har spurgt til det!
Denne weekend har vi for første gang givet de kommende hvalpekøbere lov til at besøge kuldet. De første to uger skulle Maise have fred. Men søndag kom de første. Maise tog det pænt, og resten af vores flok syntes, det var herligt med gæster til at nusse dem.

Birte har klippet negle på alle 10 hvalpe. Deres små kløer var ved at blive lange, og de stak i Maises mave. Lidt af en klippeopgave. Men heldigvis er de stadig ret søvnige, når de lige har spist. Så det er et godt tidspunkt til den slags.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
N-kuldets hjemmeside