Dagene er så småt begyndt at få et fast mønster. Med 10 hvalpe i kassen er det nødvendigt at sætte det hele i system.
Hvalpekassen står i soveværelset, hvor vi skiftes til at sove. En ligger her hos Maise og hvalpene, mens den anden så får hvilet ordentligt ud i værelset ved siden af sammen med Alonso og Misty.
Der er blevet mere ro om natten, og det er dejligt for den, der har ’nattevagten’. Maise klarer i det store og hele alting af sig selv. Men ind i mellem er der en hvalp, som er kommet på afveje og skriger højt. Så skal man lige hive den ind til resten af flokken igen. Man skal også se til, at de mindste af dem bliver lagt til, så de får mælk- og sørge for, at de ikke bliver væltet omkuld af de større.
Men der er naturligvis forskel på, hvor meget de tager på i vægt. Det kan også ses på kuldet, hvor nogle virker næsten dobbelt så store som andre. Derfor er vi begyndt at give ekstra tilskud af hvalpemælk i sutteflaske til et par af dem.
Hver dag bliver de naturligvis vejet på en køkkenvægt. Så kan vi følge med i deres vækst. Samtidig er det en god anledning til at lægge Maise ud på et ped-bed på gulvet sammen med kuldet og få renset ud i deres kasse.
Maises temperatur ligger stadig og rumler omkring de godt 39 grader. Det er der ikke noget unormalt i efter en hård fødsel. Hun får tilskud af kalk og får ekstra mange måltider, for at hun kan klare sit store job som spisekammer for de små.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden