Murphy og Simba hygger sig.
Med kun Dina, Murphy og Simba i huset blev der pludselig stille. Maise var ikke glad for, at alle hendes hvalpe var forsvundet, men hun forstod hvor det bar hen ad. Hun stoppede med at give dem mælk, så de tre rødder måtte klare sig med fuldkost.
Onsdag kom Birte og Carl for at køre Dina hjem til Århus. Den lange køretur gik godt. De stoppede en enkelt gang undervejs, ellers sov Dina resten af turen. Da hun kom hjem gik hun ud og tissede og begyndte så at undersøge sin nye hule.
Tilbage var så blot Murphy og Simba. De to hanner legede sammen og havde det rigtig godt. De gennemgik en udvikling fra små hvalpe til næsten rigtige hunde på blot en uge.
Maise nød de to, og legede med dem så tit hun kunne.
Fredag skulle Murphy blive svensker. Hanna og Christian bor i Malmø, og efter det sædvanlige store arbejde med at få papirerne i orden, så de måtte indføre en hvalp, blev det deres tur til at hente hvalp hjem. Også her var turen gået fint.
Tilbage var kun Simba. Vi rykkede ham straks ind i soveværelset til os om natten. Han fik lov at sove i en lille indhegning på et tæppe på gulvet. Når han peb, gik vi ud i haven med ham, så han kunne tisse. Det var kun enkelt gang den første nat. Anden nat sov han igennem.
Simba kom med på tur til stranden ved Ishøj med vores tre store hunde. Han nød gåturen, men var ikke tilfreds med at køre bil. Hjemme i huset gik han rundt blandt de voksne hunde og var en del af flokken. Han var også med ude på lufteturene og nød i det hele taget at være solohvalp. De sidste dage som enehund styrkede virkelig Simba og gjorde ham godt rustet til det fremtidige liv hos Lone og Per i Farum.
Birte og Carl kommer for at hente Dina hjem. Simba.
Er der noget bedre end en morgensko, man selv har stjålet? Bedste venner.
Kærlig diskussion.... Maise med Simba og Murphy.
Børstetid. Murphy gøres klar til afhentning. Murphy klar til at blive svensker!
Der kan godt leges en sidste gang. Christian og Hannah henter Murphy til Malmø.
Simba på vej til stranden. Sådan lugter sand!
Maise og Simba i klitterne. Verden er stor.
Der er sikkert en god lugt derinde. Trætte hvalpeben - så må man bæres.
Simba i fin form. Alonso, Simba, Misty og Maise.
Se alle 10 hvalpe med deres nye familier
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden
N-kuldets hjemmeside