L-kuldet fyldte 1 år i september. Ikke alle hvalpene havde mulighed for at tage med på vores strandtur. Nogle bor for langt væk. Det gælder f.eks. Molly , der bor i Århus, sammen med Lene Vegge.
Men heldigvis skulle Lene over og besøge noget familie på Sjælland sidste uge, og vi havde truet med, at hvis hun kom herover, ville vi blive fornærmede, hvis hun og Molly ikke kom forbi!
Så det gjorde de naturligvis!
Det var dejligt at hilse på de to igen. Vi har ikke set hinanden, siden vi afleverede Molly til Lene. Men også kuldbror Alonso syntes godt om gensynet.
De to søskende legede i haven og havde det rigtig dejligt. Inden Lene og Molly igen kørte til familien, var der tid til et "serviceeftersyn" på børstebordet. Molly så fin ud, men der var filtrer på benene, som er et vanskeligt sted at komme til. For hunden kan ikke lide, at man rører den på den tynde og følsomme hud. Birte fortalte, hvordan man med en saks kan klippe filterne op og så gå videre med kam eller børste. Jørgen hev lidt hår ud af ørerne. Med en peang (sådan en tang man bruger ved operationer) kan man let få fat i den pels, der vokser helt ned i øregangen.
Det var dejligt at se Lene og Molly, og vi håber det bliver til en gensyn i nær fremtid.
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden