Vi havde fået forhåndsaccept fra Maersk Air om, at en af hvalpene kunne komme med i kabinen, mens den anden måtte ned i lasten, dog i et specielt rum med lys, luft og varme.
Hvalpene sov trygt i hver deres transportkasse, da de efter indcheck blev kørt til et roligt rum, for derefter lige inden afgang at blive bragt ombord på flyet.
Det var ikke uden nerver, at jeg kom gennem sikkerhedskontrollen og med et lille tog nåede frem til gaten, hvorfra man skulle gå ombord.
Efter lidt ventetid (der føltes som timer ) blev jeg kontaktet af en sød dame fra Maersk Air, som meddelte, at hvalpene nu var kommet om bord, og at de havde det godt og var rolige - det hjalp på nervesystemet! - Derefter blev jeg fulgt om bord, hvor jeg stille og roligt kunne tage Misty ud af hendes flykasse, finde min plads og anbringe hende i en taske på skødet.
Misty blev beundret meget af det smilende kabinepersonale, der på alle måder var hjælpsomme. De "beklagede" at flyet var fyldt, da jeg ellers havde fået en ekstra plads i kabinen til Bobo.
Misty opførte sig eksemplarisk på turen til trods for den ringe plads, og jeg mødte kun smil og venlighed fra de omkringsiddende.
Lufthavnspersonalet tog sig rigtig pænt af hundene, da de blev bragt ombord i flyet.
Misty opførte sig eksemplarisk under flyveturen.
Tilbage
Nyhedssiden
Forsiden
Endelig ankomst!