I weekenden 8.-9. december hentede vi Take Me-Too of Wobbling Sound hos Jean og Rinus i Holland. Hendes stamtavle m.v. kan du finde under 'Vores hunde'.

Me-Too var den sidste hvalp tilbage fra kuldet. De øvrige var blevet hentet samme weekend. Men Me-Too var alligevel i godt humør, og hun tog godt imod os. Utrolig tillidsfuld og kælen. En rigtig dejlig tæve.
Jean og Rinus har både far og mor til kuldet i huset, og det var herligt at møde far Dodger og mor Nanook.
Jean og Me-Too i hjemmet i Zundert, Holland.
Dodger og Me-Too (herover) og (til højre) Me-Too hviler.
Me-Toos mor, Nanook slapper af sammen med Rinus foran pejsen.
Turen hjem gik over al forventning. Vi holdt små pauser med et par timers intervaller for at Me-Too kunne komme ud og tisse, spise og drikke vand, inden turen videre. Mellem pauserne lå hun blot på gulvet foran i bilen og sov uforstyrret på et blødt tæppe. Det er utroligt, som en otte uger gammel hvalp kan tilpasse sig.
Vi havde hende med på restaurantbesøg, men også det tog hun meget flot og roligt. Ligesom hun uden optræk til nervøsitet fik kigget på og lyttet til biler der susede forbi på vejene og sågar et tog, der buldrede på en nærliggende jernbane.
Hjemme hos Misty, som kun er ti måneder, bliver det noget af en opgave at få de to hvalpe til at vokse op til harmoniske og velopdragne OESer. Så vi er glade for, at Smillas forældre Søs og Poul har lovet at hjælpe til som reserveforældre for Me-Too.
Birte og Me-Too på en kort snuse-tur, inden færgen til Danmark

Tilbage
Kennel Blue Berry forsiden