Vi lagde hus til et OES-klub arrangement 14. november: Hundemassage.
Torben Nielsen (Kennel Sound Solution) har mange års erfaring med at massere hunde. Han havde indviliget i at bruge en aften på at vise os 20 mennesker og 10 hunde, hvordan man gør professionelt, og hvad man selv kan gøre.
Først viste Torben 'babymassage' på hvalpene Buller (syv måneder) og vores Misty (10 måneder).
Her gjaldt det om at lave blid massage af muskler og begrænset udstrækning. Kæmpe Dusty på tre år nød at være næste på bordet, og på ham kunne Torben vise rigtig hundemassage, der sluttede af med udstrækninger.
Vores Meggie har gået til regelmæssig massage i Torbens klinik gennem det sidste års tid. Hun havde fået en tur på bordet, inden de øvrige ankom. Da hun så Torben massere de andre hunde, ville hun igen og igen op på bordet. Et sikkert bevis på, at hun nyder det trods gigt og ømme muskler.
Derefter blev alle børstebordene stillet op, og under Torbens vejledning kunne vi prøve at massere de tilstedeværende hunde. Vi var vist mange, der måtte konstatere, at det der ser let ud i Torbens hænder, nok kræver en del øvelse og viden.
Aftenen sluttede med kaffebord, hvor Poul, som havde fødselsdag, gav lagkage. Det var nu Søs, der igen havde lavet nogle af sine lækre lagkager.
Tak til Søs og Poul.
Tak til Torben for en meget lærerig aften.
Herover: Torben masserer Dusty på de store lårmuskler.

Til Højre: Buller på syv måneder fik 'baby'massage, mens Smilla lå og hyggede sig på Søs' ben.

Herunder: Demonstrationen af massage på Dusty sluttede af med strækninger på bordet og til sidst på gulvet.

Tak til Anne Tinning, som har taget de gode billeder.


Tilbage
Kennel Blue Berry forsiden