Stor dag med mange gode placeringer for danskerne på den sydsvenske kennelklubs udstilling i Malmø 22. marts.
Monika med Charlie (t.v.) og Birte med Misty. I midten dommer Kärdi Maret fra Estland.
24 OESer var tilmeldt til dommer Kärdi Maret fra Estland, her i blandt fire dansk ejede hunde: Buster, Rosa, Lucy og Misty.

Der blev børstet flittigt ved ringsiden inden bedømmelsen startede, mens formand Johnny slappede af i sin stol (han kan vist skimtes på billedet herunder!).
Johnny og Bende var smuttet over broen for at heppe på de danske hunde.
Første danske hund i ringen var Buster med Torben som handler. Buster fik certet og er nu også svensk champion. Tillykke Tove!
I konkurrencen om bedste han blev Monika og Charlie (Bugaboo's Lord of Gould) bedste, mens Buster blev nr.2 På billedet til højre er det fra venstre Buster og så Charlie.
Så blev det tævernes tur.
I juniorklassen blev Henriette og Rosa (herover) bedst med Ck, d.v.s at de skulle med i konkurrencen om bedste tæve (t.v.).
I åben klasse var Misty og Lucy. Misty blev handlet af Monika og Lucy af Torben.
Der var 6 hunde i klassen, og dommeren valgte Misty til nr.1 og Lucy til nr.2 og begge med Ck.
Det var ret så spændende at se konkurrencen om bedste tæve, og her valgte dommeren at placere Misty som nr. 1, og Lucy som nr.2 foran Championtæverne.
Nu skulle bedst i racen findes, og da Monika jo havde handlet både Charlie og Misty, måtte Birte ind med Misty.
Det blev velfortjent Charlie, der blev bedst i racen (herunder).

Et stort tillykke til hans ejere Monika og Nisse, samt til hans opdrætter.
Det var en meget træt Misty, vi tog med os hjem, men det varede dog kun lige til hun sammen med vores øvrige hunde blev sluppet løs på marken udenfor vores hus, så kunne hun overhale dem alle.

Det er dejligt at komme på udstilling og møde både danske og svenske hundevenner, og det er dejligt, når dommeren synes om ens hund, ja, det giver et kick, når den vinder.Men for os er det, at have en sød og charmerende hund som Misty, lille af størelse men med en enorm personlighed, der dagligt giver os mange glæder, det alle vigtigste, og vi er Sue Noyce, (Misty´s opdrætter) meget taknemmelig, at vi fik lov til at hente hende hjem..
Misty

Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden