Maise fylder 11 år
Maise er hvalp fra vores K-kuld, som havde vores egen Misty som mor og Dreamdancers Balantines som far (t.v.). Tre tæver og seks hanner kom der i det skønne kuld.
Desværre er nogle af de dejlige hvalpe her ikke mere. Men vi kan stadig glæde os over Gizmo, Lucas, Sigurd, Kevin - og vores egen Maise.
På billedet til højre er hun syv uger gammel.

Når man ser Maise i det daglige, forestiller man sig ikke, at hun er fyldt 11 år. Hun er fuld af energi og elsker at drille de andre i vores flok - især Snowy, som er lige så stille som Maises mor, Misty, var.

Gigt er der lidt af, når man har så høj en alder. Maise har lidt svært ved at rejse sig fra glatte gulve, men med et lille spøjt Metakam hver morgen går det fint, og hun er rigtig glad.

Maise har været med os på alle rejser til ind og udland. Som lille hvalp var hun med på sin første tur til Frankrig.

Men især turene til Ålbæk nyder hun. Hun bliver som hvalp igen, når hun får lov at løbe rundt i klitterne, bade i vandet eller gå og snuse indtryk i plantagerne.Vi har på det sidste droppet at gå de meget lange ture med hende. Men så længe vi blot går i roligt tempo, klarer hun stadig fint at gå en formiddagstur på 3-4 km og også en eftermiddagstur.

Maise har aldrig været vildt begejstret for udstillinger, men har da klaret sig pænt nogle gange.

Til gengæld har hun været glad for lydighed og for at hyrde får.

Da Maise var tre år, fik hun sit første kuld med Alex fra Sverige. Siden er det blevet til to kuld mere.

Maise er klog og har et langt livs erfaringer. Så hun er en dygtig førerhund for vores flok.

Vi nyder hver dag med hende, nyder at se hende fræk og glad. Vi håber at få lov at have hende i lang tid endnu.

Herfra skal lyde et tillykke til de dejlige hvalpekøbere fra Maises kuld - både jer der kan fejre fødselsdag og jer, der desværre ikke kan.

Maise sammen med sin flok: Fra venstre er det Alonso, Tiffany, Maise og Snowy. Maise fotograferet i slutningen af 2015. Hun elsker sne!
Maise i plantagen ved Ålbæk i Nordjylland - her er hun i sit es!

Tilbage

Nyheder

Kennel Blue Berry forsiden