Magnus er 12 år i dag, og virker her i foråret mere frisk end han har været længe.
Han er stadig plaget af gigt, som betyder at han ikke går lange ture. Faktisk er en tur på 10 minutter helt fint for ham. Men han kan godt bruge mere tid, for når han først er kommet ud på marken, skal han snuse til alt det nye, der er kommet siden sidst.

Vi tager ham ikke med på ture til stranden og i skoven med de andre. Han synes, det er for voldsomt, og bilturen bryder han sig ikke om mere. Han trives godt hjemme og med daglige ture på marken.
Hjemme er han kåd og fræk som en anden unghund, og hans kærlighed til mad og nussen fornægter sig ikke. Vi har derfor gjort en dyd ud af at sørge for, at han så tit som muligt får en rulle gedeost - hans favoritspise. Han deler den med resten af flokken, og de synes også at nyde dette eksklusive måltid.

I flokken fungerer Magnus som den fører han altid har været. Han er afholdt og respekteret af dem alle. Især Alonso ser meget op til sit store forbillede, Magnus.

Vi ved, at hver dag med Magnus er noget helt specielt. Vi nyder det. En gammel hund er noget særligt. Magnus har sine luner og sine vaner. Dem bryder man ikke. Han gør hvad der passer ham, og får lov til det.
Vi ved også, at en dag er det slut. At Magnus skulle blive 12 år, havde vi nok ikke regnet med. Det gør glæden så meget desto større.

Læs mere om Magnus
da han fyldte 10 år
og da han fyldte 11 år
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden