De sidste tre dage har hvalpene været ude i haven nogle gange hver dag – altså ikke bare i gården, men helt ude. Hvor der er græsplæne at gå på. Men sjovere: Hvor der er buske at gå på opdagelse i, planter at prøvespise og masser af plads at løbe stærkt på.

I starten var de forsigtige. De løb rundt sammen med mor Maise, der var lidt urolig over at have hele flokken spredt for alle vinde.

Men hurtigt blev de små fortrolige med at løbe rundt derude og have det dejligt. Maise begyndte hurtigt at lide idéen, og hun syntes, at når de kunne være i haven, var det på tide at lære at løbe stærk og at lege. Så hun tog en gammel plastikurtepotte og løb rundt med. Men de små fattede ingenting, så det droppede hun hurtigt.

Den megen motion skærper deres appetit. Så vi har gjort mængderne at foder større. Samtidig er vi så småt ved at stoppe med at bløde tørfoderet op. De har jo fået tænder (som bider hårdt!), så det er på tide, de bruger dem. 10 minutters opblødning med kogt vand, så er det klar.

Alonso får lov til at komme med i haven. Men Maise er efter ham. For han er stadig en stor hvalp, og han mener, at han nu har fået en flok hvalpe, der kan løbe rundt og lege med ham i haven. Han henter en af deres mange tøjbamser, og så skal de fange ham.
Det turde ikke være nødvendigt at sige det: Men de fatter det ikke endnu. Det gør de nok om nogle få dage.
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden