Hvalpene er blevet fem uger, og deres udvikling tager virkelig fart.
Deres personlighed opbygges for alvor i disse dage. Fysisk og psykisk udvikler de sig til små individer, og deres indbyrdes rangorden formes.

Men man bliver let snydt. Den ene dag tror man, at man ved, hvem der er dominerende, hvem der er fræk, hvem der er nysgerrig, hvem som er stille, flegmatisk og kælen. Den næste dag kan der være byttet om på begreberne, og gårsdagens stille hvalp er pludselig i front og forsøger at styre de andre.
De prøver kræfter og egne evner.

Denne weekend har vi haft åbent hus for hvalpekøberne. De kommende hvalpekøbere kiggede forbi. Fik en kop kaffe og ellers tid til at se på deres hvalp. Det er dog ofte sådan, at hvalpene er meget aktive, lige før hvalpekøberne skal komme, og når de så er her, sover de! Det klares med at servere et måltid mad. Så kommer der fut i tingene.

Vi fortsætter med åbent hus de kommende weekender. Det glæder os meget, at så mange kommer for et hilse på deres hvalpe. Nogle endda langvejs fra.

Familierne lærer noget om deres kommende hvalp, og vi får lejlighed til at snakke med familierne og komme med gode råd.
Weekenden bød på gæster fra Sverige, Fyn, Nordjylland, Nordsjælland og Valby.

Hvalpene var i mange hænder, og de var også inde i stuen og løbe rundt.

Alonso fik lov at komme ind til hvalpene og være midtpunkt - for en gangs skyld.
Han er med sine 8 måneder stadig en stor hvalp, og elsker at man tager sig kærligt af ham. Da alle var gået, fik hvalpene sig en velfortjent lur.
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden
Video af Maise med hvalpene ude i vores gård. Kan du ikke se videoen herover, så prøv at klikke her!