For fem dage siden var hvalpene i deres eget værelse, og fint med det. Derefter blev de lukket ud i køkkenet, og her har de stort set været lige siden.

Juni-vejret har været meget varmt, og de trivedes ikke med at være lukket inde i deres værelse om natten. De halsede noget, og derfor besluttede vi, at de fik lov at sove i køkkenet. De lå stort set ikke på de bløde tæpper, vi havde anbragt, men foretrak de kølige gulvfliser.

Da vejret nu var så godt, syntes vi også, de skulle prøve at få døren åben til den indelukkede gård ved køkkenet. Pludselig åbenbarede sig en verden, meget større end de havde drømt om. Nogle var forsigtige, andre mere modige. Vi har anbragt en gammel palle foran døren. Her har vi lagt et blødt tæppe. Det kan de lide at ligge på og hygge eller slås med hinanden.

Når solen er væk fra gården, og det bliver køligere, tager Maise hele flokken med en tur derud på en gang. Hun giver mælk der – stående (for ellers kan de ikke nå).

Bagefter lægger hun sig og hygger sig med dem. Hun lægger op til leg, og de mest fremmelige tager udfordringen op.

Maise giver stadig godt med mælk. Men vi supplerer med opblødt fuldkost og tørmælk, som vi har gjort et stykke tid.

Der har været forholdsvis få hvalpekøbere på besøg den sidste weekend. Næste weekend kommer der flere, og det glæder vi os til.
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden